Mindenmás

Dupla karambol: terepjáró kontra személyautó a Rókusi körforgalomban

Zúzósan indul a rövid, négy napos hét Szegeden, alig pár perccel az újszegedi Városi Sportcsarnoknál történt karambol után egy másik is történt, a helyszín ezúttal a Rókusi körúti körforgalom volt. Mint Sanyi nevű olvasónktól megtudtuk, egy személyautó épp a belváros felől tartott az Izabella híd irányába, amikor egy, a Rókusi körút felől érkező Mercedes SUV oldalról telibe trafálta.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

“Akár a városból mennél Dorozsma felé, akár a Tesco felől, nem egyszerű a mutatvány” – tudtuk meg Sanyitól, aki úgy látta, komolyabb sérülés nélkül úszták meg az ütközést a felek, akik háromnegyed 11 körül már a két kocsi mellett diskurálva várták a helyszínre érkező rendőröket.

FÉL ÓRÁJA A SPORTCSARNOKNÁL TÖRTÉNT MEG A BAJ

Egymás után két baleset történt zsinórban, az előző a Temesvári körúton, az újszegedi Városi Sportcsarnoknál jött össze – tudtuk meg Dani nevű csoporttársunktól a Szeged365 Car Life közösségben. Mint írja, a Szőreg felé tartó sávban egy mozgásképtelen autó tartja fel a forgalmat. 

A karambol délelőtt 10 után történt, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától azt tudtuk meg, hogy senki sem sérült meg a balesetben.

DRIFTELŐS-RÉSZEGES BALESET VOLT UGYANITT A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN

Erős volt a hajnal, házfalnak csapódott egy Audi TT coupe Szegeden, részeg volt a sofőr – írtuk meg szombat reggel, a hozzánk befutott rendőrségi, katasztrófavédelmi és olvasói információk alapján egy részeg sofőr okozott balesetet a Rókusi körúti körforgalomnál. Kicsivel később ránk írt egy fiatal szegedi hölgy, aki családjával együtt fékcsikorgásra, két kisebb, majd egy nagyobb durranásra ébredt.

Jól sejted: az ő házukba driftelt bele a részeg sofőr hajnal 4 előtt pár perccel.

Íme a részeges, driftelős baleset, egy ott lakó szemszögéből:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb