Szegedi Arcok

Szegedről a Petőfi Rádióba: Csáki Attila lett az Elektrik műsorvezetője

A Média1 új műsorvezetőt lengetett be, Csáki Attila személyében. Talán egy szegedinek sem kell bemutatni Attilát, hiszen évekig a Rádió 88 oszlopos tagja volt és a Club 88 házigazdája, akinek a karrierje most a Petőfi Rádióhoz vezetett. Mint kiderült, ő lett az esti mixműsor, az Elektrik műsorvezetője.

Csáki Attila maga is beszámolt arról, hogy a Petőfi Rádióban tevékenykedik ezek után. Mint írta, 14 évvel ezelőtt, amikor először besétált az akkor még működő kisközösségi rádióba Szegeden, még csak álom volt számára, hogy egyszer egy országos rádióban is megszólalhat majd. Most viszont eljött a nap, amit még most is nehezen hisz el.

HATALMAS FELELŐSSÉGET VÁLLALT MAGÁRA

A volt Rádió 88-as Csáki Attila DJ-műsora egyébként hétfőtől szombatig 21 órától 24 óráig lesz hallható ezentúl a Petőfi Rádióban. A műsorvezető azt ígéri, hogy minden nap más-más zenei stílussal, és az ország legtehetségesebb lemezlovasaival várja ezentúl a hallgatókat a Petőfi Rádió elé. „Nagyon megtisztelő dolog ez, de egyben hatalmas felelősség is, igyekszem minden estétekbe jó kedvet, jó hangulatot csempészni. Köszönöm a Petőfi Rádiónak a bizalmat, hálás vagyok! ” – említette Csáki Attila.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb