Mindenmás

Napi pakk: 29 fok, szeles idő és egy mindent eldöntő Pick Szeged meccs

Mindenki ébren? Akárhogy is nézzük, kitört a hétvége! Adunk egy jó tippet már korán reggel: ne lődd be a sérót, mert ma úgyis leviszi a szél Szegeden. A szeles időben viszont fázni nem fogunk, 29 fok körül alakul a hőmérséklet. Főzz le egy jó erős kávét, mi pedig képbe hozunk a legfontosabb szombat reggeli tudnivalókkal!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Barnabás, Barna, Etelka, Roxána és Vaszília nevű olvasónknak. Mai születésnaposok:

  • 63 éve látta meg a napvilágot Hugh Laurie avagy a jó öreg Dr. House angol színész,
  • 53 éve pedig, Peter Dinklage Emmy és Golden Globe díjas amerikai színész.

Sőt, jutott mára egy kis érdekesség is, hiszen pontosan 40 éve annak, hogy E.T. hazatelefonált! Ezen a napon mutatták be ugyanis először Steven Spielberg rendezésében az E.T., a földönkívüli című filmet.

MA LETAROLJA A FRIZURÁNKAT A SZÉL

Szombaton sok napsütésre van kilátás, de napközben a középső és keleti tájakon szórványosan még kialakulhatnak záporok és zivatarok, tehát még Szeged is kaphat egy keveset az égi áldásból. Az előrejelzések szerint az északias szél országszerte erős lesz. A szeles időben viszont fázni nem fogunk, 29 fok körül alakul a hőmérséklet Szegeden.

LOVAS SZÍNHÁZ MÓRAHALMON, HORGÁSZ VILÁGBAJNOKSÁG SZEGEDEN ÉS EGY MINDENT ELDÖNTŐ MECCS

Programokból sem lesz hiány a hétvégén, hiszen:

  • Szombaton 17.45-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének visszavágóján a Veszprém Arénában lép pályára a Pick Szeged,
  • ismét benépesül a Maty-éri víztározó, mert szombaton és vasárnap Szegeden ad otthont a XIV. Veterán, IV. Masters és XXIII. Mozgáskorlátozott Horgász Világbajnokságnak,
  • Péter Szabó Szilvia eddigi húszéves pályafutását felölelő jubileumi koncertjével ma kezdődik meg a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház évada.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb