Smart Szeged

Hamarosan egy négycsillagos hotellel gazdagodik a Szent Gellért Fórum, befutottak a látványtervek

Egy nagyszabású szállodaberuházás veszi hamarosan kezdetét, mégpedig a helyi sport- és ifjúsági központ mellett, ahol egy 4 csillagos, 50 szobás, kertkapcsolattal rendelkezdő sporthotelt húznának fel – írtuk meg még januárban, amikor kiderült, hogy a Market Építő Zrt. végezheti a kivitelezést Szegeden. A beruházással kapcsolatban most látványterveket is közöltek a Szent Gellért Fórum oldalán.

Mint írják, a Hotel Stars Union, illetve LEED Silver minősítésnek is megfelelő 4 csillagos hotel közel 6000 négyzetméteres alapterületen valósul meg. Az épület földszintel, plusz két emeleti szinttel fog rendelkezni, amelyhez egy több, mint 2500 négyzetméteres közvetlen zöldterület fog tartozni. A tereprendezési és kertépítési feladatok során belső közlekedőutak és parkolók lesznek kialakítva.

KONFERENCIATEREM, TETŐKERT ÉS EGY KÁPOLNA IS HELYET KAP AZ ÚJ HOTELBEN

Kiemelték továbbá, hogy a tervek szerint:

  • a földszinten kap majd helyet a recepció, a közösségi terek, a lobby, a konferenciaterem, egy 350-400 adagos főzőkonyha-és étterem, a wellness kiszolgáló funkciók, a terasz, valamint egy a kápolna,
  • a két emeleten minden szinten 22 standard szobát és egy-egy apartmant, illetve akadálymentesített- és családi szállodai szobákákat, továbbá közlekedőket és teraszokat alakítanak ki,
  • a tetőtérben pedig a különböző gépészeti helyiségek és a tetőkert fog elhelyezkedni.

Az oldalon mindezek mellett azt is írják, hogy a Szent Gellért Fórum sport- és rendezvényközpont már most otthont ad különböző hazai és nemzetközi sportesemények lebonyolítására, valamint számos kulturális és céges rendezvény tereként is szolgál. A hiánypótló sporthotellel az épületegyüttes komplex szolgáltatást tud nyújtani a sportolni és szórakozni vágyó látogatóknak, vendégeknek.

Forrás: Szent Gellért Fórum

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb