Sport

Hazatért a hungaroviking Ádám Martin, Mihálffy Béla Forráskúton már le is csapott rá

Kedden történelmi vereséget mért a magyar válogatott az angolokra, a 4-0-ás győzelemhez pedig nem is kicsit járult hozzá a Szegeden született hungaroviking Ádám Martin, akinek két gólpasszt is köszönhettünk. “Beírtuk magunkat a történelemkönyvbe, ezt senki sem gondolta volna” – nyilatkozta kedden este a labdarúgó, majd szerdán már Forráskúton beszélgetett vele Mihálffy Béla.

Az országgyűlési képviselő közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a tegnapi nap egyik hőse, Ádám Martin hazatért. A focista egyébként Szegeden született, 1994-ben, sőt, évekig Bordányban, majd két évig a Napfény Városában focizott, és 2022 márciusában kapott meghívót Marco Rossi szövetségi kapitánytól a magyar válogatott 24 fős keretébe. Az Anglia ellen szerdán este 4–0-ra megnyert Nemzetek Ligája mérkőzésen a 68. percben állt be csereként, majd 2 gólpasszt is adott, amiért szétvet bennünket a büszkeség!

TÖRTÉNELMI GYŐZELMET ARATOTT A VÁLOGATOTT

Alig hittünk a szemünknek: történelmi győzelmet aratott a magyar válogatott az angolok ellen. A Nemzetek Ligája nyári mérkőzéseinek utolsó állomásaként a magyar labdarúgó-válogatott Wolverhamptonban brutális küzdelem során, bravúros győzelmet aratva 4–0-ra kiütötte Angliát, így vezeti a csoportját!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb