Szegedi Arcok

Exkluzív videó a Pick Szeged Arénáról! Hajós Tibor szegedi mérnök barátunkkal még a tetőre is kimásztunk. Jelentem: onnan is gyönyörű Szeged!

Idén gigantikus küzdelem után újra bajnok lett a Pick Szeged! Még most is kétszer olyan gyorsan ver a szívünk, ha arra a bizonyos utolsó gólra gondolunk, amivel meglett a győzelem, és a bajnoki cím! Ha a szegedi Felső Tisza-parton elautózunk, vagy elkerekezünk, akkor büszkén tekinthetünk a gyönyörű létesítményre, amely Budapesten kívül a legnagyobb aréna az országban! Viszont volt egy hiányérzetünk: itt ez a giga beruházás, mi szegediek pedig még nem is láthattuk teljesen minden zeg-zugát. A Szeged365 Family tagjai most megnézhetik: Hajós Tibor okleveles mérnök barátunkkal a Szeged365 kamerái előtt szó szerint a legaljától, a legeslegtetejéig bejártuk Szeged új büszkeségét, a Pick Arénát! Tibor egyébként a Hajós Építész Iroda tulajdonosa, akik a 8143 férőhelyes csarnokot tervezték meg.

A kivitelezési munkákat a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. (WHB) végezte el a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK Zrt.) projektjében. A budapesti komplexumokat leszámítva, az ország legnagyobb csarnokát a Hajós Építész Iroda Kft. tervezte meg. A komplexum teljes monolit szerkezetépítését pedig az Épszerk-Pannónia Invest Kft. kivitelezte.

A videóban belopóztunk a Pick Aréna tetejére, megleptük a Pick Szeged fiúkat edzés közben, és még az akadémiát is meglestük. Ha pedig már az Arénában voltunk, dobtunk is egy gigantikusat a léc alá!

A Szeged365 vlogját ITT találod: 👇

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb