Mindenmás

Napi pakk: közel 30 fok, szél, startoló vizes vb, és Kormányinfó is lesz pénteken

A csütörtöki kánikula után péntekre egy kicsit visszábbvesz a hőség, és a hidegfrontnak köszönhetően kellemesebb időjárás jön Szegedre. A szelet még így sem ússzuk meg, ami mellé kapunk egy kis Kormányinfót is a nyakunkba: reggel 9.30-kor ugyanis kamerák elé áll Gulyás Gergely, és ismerteti a legújabb kormányzati döntéseket. Sőt, ma elstartol a részben Szegeden szervezett vizes vb is az országban. Izgalmas napnak nézünk elébe, de előtte itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Laura, Alida, Teofil és Teréz nevű olvasónknak! A mai születésnaposainkról se feledkezzünk meg:

  • 64 éve látta meg a napvilágot Méhes Marietta énekesnő, színésznő (Trabant zenekar, Eszkimó asszony fázik),
  • 59 éve pedig Greg Kinnear amerikai színész (Lesz ez még így se!, You’ve Got Mail – A szerelem hálójában).

SZELES, DE NAPOS IDŐT JÓSOLTAK MÁRA

Pénteken változóan napos-felhős időben lehet részünk Szegeden. Az előrejelzések szerint a csütörtök éjjel átrobogó hidegfront hatására a Dunától keletre eső tájakon még pénteken is fordulhatnak záporok, zivatarok. Az északi-észkanyugati szelet élénk, erős, zivatarok környezetében akár viharos lökések is kísérhetik. Hajnalban 12 és 18, délután 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

MA GULYÁS GERGELY IS MEGSZÓLAL

Orbán Viktor csütörtök délutáni villámközlését követően péntek reggel jöhetnek a részletek, esetleg az újabb bejelentések, hiszen Gulyás Gergely 9:30-tól Kormányinfót tart. Ezt Szentkirályi Alexandra jelentette be a közösségi oldalán.

PÉNTEKEN ELSTARTOL A VIZES VB

Június 17-én, azaz most pénteken indul a részben Szegeden szervezett 19. vizes vb, mégpedig a nulladik napon a műugrással. Mint korábban kiderült, 180 ország közel 2700 sportolója vesz majd részt a viadalon. Szegeden június 20-án, hétfőn kezdődnek a mérkőzések a Tiszavirág Sportuszodában és egészen július elsejéig tartanak a vizes küzdelmek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb