Mindenmás

Raktár ég a Cserepes soron, a Tűzoltóság munkatársai már a helyszínen vannak (frissítve)

Nagy füsttel és lánggal ég a Cserepes sor közelében egy feltételezett raktárépület. A tűzoltók cikkünk megírásának perceiben értek a helyszínre és megkezdték az intézkedést. Hamarosan további információkkal jelentkezünk.

Messziről látszik a füstje a Cserepes sori tűznek a tűzoltóság szakemberei ezekben a percekben érkeztek meg és helyszínen haladéktalanul megkezdték a lángok oltását. Kérünk mindenkit, hogy vigyázzunk egymásra ebben a nagy melegben.

FRISSÍTVE: TELJES TERJEDELMÉBEN LÁNGOL AZ ÉPÜLET

A tűzoltóság információi szerint teljes terjedelmében ég egy raktárépület a Cserepes soron, soraikat idézve:

Teljes terjedelmében ég egy épület Szegeden, a Cserepes soron. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral, két oldalról oltják a lángokat.

FRISSÍTVE: ELOLTOTTÁK A TÜZET SZEGEDEN

Teljes terjedelmében égett egy százötven négyzetméteres raktár Szegeden, a Cserepes soron. A város hivatásos tűzoltói négy vízsugárral, két oldalról beavatkozva, eloltották a tüzet. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik – írta honlapján a tűzoltóság.



A nem megerősített hírek szerint egy Cserepes sori melléképületet érte tűzkár és az előzetes becslések szerint jelentős, akár több 10 milliós is lehet a veszteség.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Belcampo Anya scandal
'Fel a tetejéhez' gomb