Kikapcs

Szegeden válik valóra Lakatos Márk gyerekkori álma

Gyerekkori álmát váltja valóra Lakatos Márk, aki annak dacára, hogy számos darab jelmez- és látványtervezője volt már, mindig is színész szeretett volna lenni – írja a Blikk. A 45 éves celebritás vágya az idén nyáron teljesülhet, ugyanis a Szegedi Szabadtéri Játékok Chicago című előadásában most végre szerepet kapott, a Konferansziét alakítja.

“Felvételiztem a főiskolára, de végül máshogy alakult az életem. A rendező, Béres Attila felkérése éppen ezért sorszerű számomra, ráadásul egy ilyen legendás színpadon játszani hatalmas öröm. Bár volt már egy-két szerepem kis színházakban, egyszer még a most Billy Flynnt alakító Nagy Ervinnel is játszottam együtt húsz éve, de a szegedi szabadtéri mégis csak egy igazi nagy színpad” – árulta el Márk, aki szerint a Konferanszié karaktere sok olyan vonást ötvöz, amelyek az ő életében is fontos szerepet játszanak.

“Ebben az ironikus megközelítésben a karakterem egy kicsit bohóc, egy kicsit médiabohóc, egy kicsit pucckirálynő 

– magyarázta nevetve a műsorvezető, aki nemrég a Morton Mamát alakító Janza Katával vicces kisfilmet forgatott, hogy kedvet csináljon az augusztus 12-i bemutatóhoz.

ÖT ESTÉN ADJÁK A VILÁGHÍRŰ MUSICALT A DÓM TÉREN

Először szerepel a Chicago musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán, az augusztusi bemutatót Béres Attila rendezi – jelentette be még tavasszal a fesztivál sajtóreferense. Kertész Lilla közölte, hogy John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világhírű musicaljének bemutatóját augusztus 12-én tartják a Dóm téren, majd még öt este láthatja a közönség, így augusztus 20-án a darab zárja a fesztivál idei évadát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb