Sport

Meglepetés, nem is kicsi: Ádám Martin hazatért szegedi klubjához

NB 1-es mezzel ajándékozta meg volt csapatát a történelmi, az angol válogatottat megsemmisítő 4-0 – ás magyar győzelem forráskúti-szegedi hőse, Ádám Martin, aki kedden egykori klubját látogatta meg a Napfény Városában. A SZEOL SC által közzétett fotón a szegedi születésű, Forráskúton felnőtt, a bordányi csapat mellett a Tisza Volán SC (a SZEOL elődje) – ben is focizó viking mellett Halkó Pál klubigazgató áll, kettejük között pedig Martin 16-os számú meze látható.

“Klubunk, a SZEOL SC korábbi utánpótlás játékosai igen kitettek magukért az utóbbi hónapban” – írták tegnapi posztjukban, majd tételesen sorolták fel büszkeségeiket:

  • Ádám Martin (1994) remekelt a felnőtt válogatottban,
  • Veszelinov Daniel (2001) többször védte a DAC szlovák első osztályú bajnokságban szereplő csapat hálóját és pályára lépett az U21-es válogatottban,
  • míg Horváth Artúr U19-es válogatottsága mellett az MTK-ban lett NB I-es labdarúgó.

Mint írták, Ádám Martin a 6. felnőtt válogatott játékosuk, Horváth Artúr a 37. NB I-es, Veszelinov Daniel pedig az 50. korosztályos válogatott. A klubnál már hagyomány, hogy az Nb 1-eseik mezzel ajándékozzák meg a csapatot, így történt ez kedden Ádám Martin esetében is. A beszámoló szerint a mezt be fogják keretezni és előbb-utóbb egy méltó helyre teszik majd.

Egy hete írtuk Ádám Martinról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb