Kikapcs

Idén már az Erzsébet ligetben csapolják a sört, új helyszínre költözik a Söröm Fesztivál

Júliusban végre újra habozhat a sör Szegeden, ugyanis 15-én elstartol a VI. Söröm Fesztivál a városban, ám ezúttal a Dugonics tér helyett Újszegeden, az Erzsébet ligetben – olvasható a Szegedtourism oldalán.

Mint írják, a szervezők küldetése, hogy idén is a legjobb hazai kis- és nagy sörfőzdék legfinomabb és legkülönlegesebb söreivel kápráztassák el a látogatókat. A hűsítő italok mellett természetesen a széles és ínycsiklandozó ételkínálatról sem feledkeznek meg. A “folyékony kenyér”, a fesztiválhangulat és a nyári életérzés mellett az esemény új helyszíne is igazi látogatómágnes lesz, idén ugyanis a hűsítő lombok közé, egy természetközelibb helyszínre csábít majd a sör illata, az Erzsébet ligetbe.

A SÖRÖM FESZTIVÁL A TISZA MÁSIK OLDALÁRA VÁNDOROL

A Söröm Fesztiválnak eddig a Dugonics tér adott otthont, a szervezők szerint viszont a nagyobb kiállítói és látogatói érdeklődés miatt új helyszínt kellett találni. Itt jön képbe az Erzsébet liget, így mostantól az újszegedi parkban kerül megrendezésre az esemény. Július 15. 10 órától július 17. 22 óráig várja a VI. Söröm Fesztivál a fanatikus sörrajongókat, az italkülönlegességekre vágyókat és a fesztiválhangulat-függőket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb