kiemeltKikapcs

Újra elszabadul a csikidám: Szikora Robi pörgeti a hétvégét Mórahalmon

Tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a Homokháti Sokadalmat, melynek idén is Mórahalom ad otthont, akárcsak az előző évben. A programok már csütörtökön elkezdődtek, de a java még csak most jön, egész hétvégén várják az érdeklődőket.

Nagyrészt a város főterén zajlik majd a sokadalom, szombaton délelőtt viszont a Sport és Labdarúgó Centrumban, a Nemzetközi Öregfiúk Focitornával indult a nap. A főtéren lesz kis- és nagyszínpad is, előbbin többek között a Csiga Duó gyerekzenekar koncertezik, de lesz lufihajtogatás, este pedig Dj Bigi Boy hozza el a kilencvenes és kétezres évek slágereit. A nagyszínpadon pedig fellép a Gyantár Zenekar, Magyar Rózsa és végül a Hangulatband.

Az igazán nagy nevek azonban vasárnapra maradnak, itt lesz Karda Beáta, lesz R-GO koncert Szikora Robival, de még Delhusza Gjon is tiszteletét teszi Mórahalmon.

Az eseményre több ezer vendéget várnak, ahol számos érdekes program lesz a terítéken, legyen szó fiatalokról, idősekről, középkorúakról. Lesz itt sok gasztronómiai érdekesség, közösségi programok, koncertek, de még színházi és táncos produkció is – mondta el Nógrádi Zoltán, a település polgármestere Facebook oldalán közzétett videójában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb