Kikapcs

Timmy Trumpet, gyere lakni Szegedre! A világsztár a Balaton Sound-on jelentette be, hogy Magyarországra költözik

Magyar lányt vett feleségül pár hete az ausztrál világsztár DJ, Timmy Trumpet, aki a Balaton Sound-on adott interjújában bejelentette:

Magyarországon kíván letelepedni.

A trombitás lemezlovas állandó fellépője a magyar fesztiváloknak, a sorból nagyjából már csak a SZIN hiányzik neki. Az idén többek közt a Balaton Soundon lehetett vele találkozni, ahol az Indexnek elmondta, 7 év együttélés után feleségül vette magyar kedvesét, és azt is, hogy az újdonsült asszonypajtival eszük ágában sincs a szigetországba visszaköltözni.

A Freaks című klubslágerrel világsztárrá vált ausztrál azt is elárulta, hogy egyelőre három dolgot tud kimondani magyarul:

  • Szeretlek Magyarország,
  • Köszönöm,
  • és Egészfuckinségedre, amely a Szegeden is terjedőben lévő “hunglish” nyelv eddigi legvagányabb megnyilvánulása, amit valaha is hallottunk.

Timmy nem árulta el, melyik magyar városban szeretnének letelepedni, mi viszont őszintén reméljük, hogy Szegedre esik a választásuk. Akár a Holt-Maros csili-vili környékét, akár a vadregényes Cserepes sort választják, a Szeged365 legénységére számíthatnak egy kocsmatúrázással egybekötött idegenvezetés erejéig.

Már látjuk is magunk előtt, ahogy Trumpet úr leránt egy feles 72-es Tatra Teát a Vakegérben, miközben két részeg kötekedés között Zámbó Árpit veret a zenegépből. Priceless.

Reméljük, nem kapna ki érte Trumpetné Tomcsányi Anettől, aki pár hete ment feleségül a világsztárhoz (via Twitter):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb