Szegedi Arcok

Beütött a hőség: autós bunyó volt a Makkosházi körúton, a zebrán ment a női csetepaté (18+)

Tombol a hőség, ráadásul a Belvárosi híd lezárásával egy kicsit egyébként is feszesebb lett a szegedi közlekedés. Sajnos várható volt, hogy itt-ott kitör majd a jól megszokott autós “szájkarate”, azonban hétfő délután a tettlegességig fajult a dolog, olvasói beszámolók és a szegedi közösségi média csoportokba feltöltött sztorik alapján úgy fest, a Makkosházi körúton és a lezárt Belvárosi hídon is volt egy-egy kisebb csetepaté. A második eset azért is furcsa, mert a rekonstrukciós munkálatok befejezéséig nem is lehetne személyautóval a hídra hajtani.

ZEBRÁN ÁTKELŐ TINIKKEL BALHÉZOTT ÖSSZE EGY AUTÓS HÖLGY

“Ma szemtanúja voltam egy utcai balhénak” – írta egy Árpád nevű felhasználó a Szegeden Láttamban, mint beszámolt róla, a Makkosházi körúton várta a buszt, amikor az eset megtörtént. Két fiú és egy lány mentek át a zebrán, amikor egy autóban ülő, az átkelésre váró nő elindult, a kocsit félig a zebrára gurítva. Az egyik fiú erre reagálva odaszólt, hogy “jól van, sietünk”, mire a nő kiugrott a gyalogosátkelőn álló járműből – benne két kisgyerekkel – majd akcióba lépett:

  • üvöltözött,
  • megpróbálta megütni a srácot,
  • majd azzal fenyegetőzött, hogy “hozza a férjét.”

ENERGIAITALOS DOBOZZAL DOBTA FEJBE AZ ANYUKÁT

A kontra akkor jött, amikor leanyázta az egyik fiút, aki fejbe dobta (?!) a nőt egy energiaitalos dobozzal. A sofőr ekkor visszaugrott a kocsiba, leparkolt a buszmegállóba, majd visszament folytatni a “diskurzust”. A beszámoló alapján a “vitapartnerei” szóltak neki, hogy a gyerekei éppen az ablakon másznak ki az autóból, a busz pedig pont közeleg, az anyuka folytatta a dolgot. A poszt szerzője a továbbiakról annyit ír, hogy a hölgy hátba vágta az egyik tinit, az pedig ráütött a nő kezére.

A szemtanú azt írta, úgy tudja, rendőrt is hívtak a helyszínre, hogy mi lett az intézkedésből, még nem tudni, minden esetre megkerestük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát az ügyben. Amint jön válasz, cikkünk frissülni fog.

Az ügyben több olvasói üzenetet is kaptunk, Károly azt írta, szerinte kettőn állt a vásár, bár nyilván nem normális dolog a zebra közepén megállva kiugrani az autóból és balhézni, a fiatalok sem erőlködtek a konfliktus békés rendezésén. “Elég rendesen fejbe dobta a fiú a nőt, hát nem is tudom, mifelénk akkor sem bántunk asszonyt ha az nekünk esik, ez ilyen régimódi férfidolog” – írta olvasónk.

AUTÓVAL HAJTOTT FEL A LEZÁRT BELVÁROSI HÍDRA, BICIKLISSEL KERÜLT KONFLIKTUSBA

A Szegeden Láttam csoportban lévő poszt alatt csak úgy hemzsegnek a hasonló sztorik, Ilona azt írta, hogy a javítás alatt álló Belvárosi hídon látott ehhez hasonlót hétfő délután. “Szeged felől halad a kerékpáros sor és dudál az autós, akinek nem kellene ott lennie. Sikerült a kerékpáros srácnak rácsapni a kocsi tetejére, a sofőr erre ráhúzta az autót felháborodása gyanánt” – számolt be az esetről, amelynek szürreális mivoltát az adja, hogy a rekonstrukció ideje alatt – 2022. június 25. és július 12. között – tilos személyautóval felhajtani a hídra, a balhé egyik résztvevője viszont pont egy autós volt.

CHICAGO, EVERY DAY: KÉT HETE VIPERÁVAL VERT MEG EGY AUTÓS EGY MOTOROST AZ IZABELLA HÍD ÉS A RÓKUSI KÖRFORGALOM KÖZÖTT

Azt hittük, a Szegedi Tudományegyetemen tanuló japán diák megtámadása és az egyik szórakozóhely tövében történt brutális verés után már nem jöhet durvább a Napfény Városában, erre két hete kaptunk egy olyan Szeged365 olvasói videót, hogy csak pislogtunk. Viperával ütött egy motorost egy furgont vezető férfi az Izabella híd és a Rókusi körforgalom között félúton, amiért egy másik motoros belerúgott az autójába.

Hangsúlyozzuk: egy másik motoros rúgott bele, vagyis, a viperás férfi nem is azt ütötte, akire igazából haragudnia kellett volna.

Az alábbi cikkünkben szereplő, már több, mint 100.000 Szeged365 olvasót (vagy inkább, ez esetben nézőt) vonzó videó megtekintését csakis 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk:

FRISSÍTVE: BEFUTOTT A RENDŐRSÉG VÁLASZA

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, akik szűkszavúan annyit írtak, hogy:

“Megkeresésére az alábbi választ adjuk: A rendőrségre nem érkezett bejelentés ilyen esetről.”

Az eset kapcsán cikkünk megjelenését követően is kaptunk pár üzenetet, ezek alapján úgy tűnik, sérülés nélkül érhetett véget a hétfő délutáni, Makkosházi körúti szájkarate-meccs. Legyen béke.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: find out here
'Fel a tetejéhez' gomb