Mindenmás

Halálos vonatbaleset történt, a Bajáról Kecskemétre tartó járat gázolt el egy embert

Halálos vonatbaleset történt vasárnap hajnalban, a Bajáról Kecskemétre hajnalban induló, 7800-as számú InterRégió vonat Baja és Mátéházapuszta állomás között elgázolt egy ismeretlen személyt, aki a helyszínen életét vesztette – közölte a Mávinform az MTI-vel.

A Bajáról Kecskemétre 4:14-kor elindult 7800-as számú InterRégió vonat Baja és Mátéházapuszta állomás között egy ismeretlen személyt elgázolt, aki a helyszínen életét vesztette. A két állomás között – a hatósági intézkedésekig – nem közlekedhetnek a vonatok.

A MÁV közlése szerint:

  • A vonat utasait a pótlóbusz visszaviszi Bajára,
  • a szerelvény tovább Kiskunhalasig nem közlekedik,
  • Kiskunhalas állomástól mentesítő vonat közlekedik Kecskemét állomásra.

FRISSÍTVE: BEFEJEZTÉK A HELYSZÍNELÉST, ÚJRAINDULT A FORGALOM

Baja és Mátéházapuszta állomás között nemrég befejezték a helyszínelést, újraindult a vonatforgalom – tudatta a MÁV. Baja és Mélykút között már nem kell pótlóbusszal utazni, mint a közlemény írja, a menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan, a délelőtti órákban áll helyre a Baja-Kecskemét viszonylaton.  

SÖTÉT VASÁRNAP HAJNAL: BIATORBÁGYNÁL TEHERVONATOK ÜTKÖZTEK

Nem sokkal a fenti előtt egy másik MÁV-baleset is történt, mint a társaság közlemény írja, a Biatorbágy és Herceghalom között közlekedő tehervonat eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy előtte közlekedő, másik tehervonatnak, a balesetben több kocsi is kisiklott.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb