Szegedi Arcok

Szakembör rovatunk bemutatja: rázárták a parkolót a Pille utcai autósokra, a kocsikra erősítették fel a sárga szalagot

A napokban végzett munkálatokat a szegedi Pille utcában az egyik hírközlési cég, amelynek kapcsán lezárták a közelben lévő parkolót is. Eddig semmi extra nem is lenne a dologban, azonban van két izgalmas tétel:

  • az egyik, hogy a környéken lakó olvasóink szerint semmiféle táblát nem helyeztek ki annak kapcsán, hogy tilos a panelépületek előtt parkolni, amelynek köszönhetően a bontás megkezdésének reggelén még az összes autó a munkavégzési placcon parkolt,
  • a másik pedig, hogy úgy kerítették le a munkaterületet, hogy itt-ott az autókat használták rögzítési pontként a sárga szalagozáshoz.

Parádés megoldás, főleg, ha a Te autóddal történik.

A csütörtök délelőtt beküldött fotók között több gyöngyszem is van, nálunk az alábbi, törmelékhez “rögzített” megoldás a szerkesztőségi kedvenc:

Az ügyben megkerestük az érintett szolgáltatót is, amint jön tőlük válasz, cikkünk frissülni fog. A fotókat beküldő olvasónk szerint egyébként csütörtök reggelre már át is fúrtak az úttest alatt, ő úgy látja, hogy a beton egy kicsit meg is süllyedt tőle, de ez már egy másik sztori lesz.

Hálásan köszönjük a képeket Zsoltnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb