Szegedi Arcok

Elgázoltak egy szegedi fiút, a sofőr cserbenhagyta, a rendőrség szemtanúkat keres

Vasárnap reggel írtuk meg elsőként, hogy július 11-én, hétfő délután a Baktói kiskertekben egy ismeretlen autós elgázolt egy éppen hazafelé bicikliző fiút, majd segítségnyújtás nélkül, a sérült gyereket magára hagyva elhajtott. A cikk megjelenését követően a fiú, Dávid édesanyja, Makráné Csóti Nikolett adott exkluzív interjút portálunknak, az ügyben pedig az a legújabb fejlemény, hogy a rendőrség szemtanúk után kutat.

Az eredeti hírünk:

…a Dávid anyukájával készített interjúnk:

…és a rendőrség kedd délután kiadott közleménye:

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 06010/2263/2022. bűnügyi számon folytat nyomozást segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy gyermek MTB kerékpárjával haladt 2022. július 11-jén 17 óra 30 perc körül Szegeden, a Nagy-baktói úton a Pihenő utca irányába. Egy jobbra ívelő kanyarban a zúzadék köves úton kikerült egy egyenetlen részt, majd kanyarodni kezdett. Ekkor egy szemből érkező személygépjármű a biciklinek ütközött. A gyermek elesett, az autós pedig segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A kerékpáros a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, esetleg felvételt készített róla, valamint érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Eddig tartott a rendőrségi közlemény. Hálásan köszönjük, ha segíted a nyomozást azzal, hogy jelentkezel a rendőrségnél, amennyiben láttál valamit.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb