Mindenmás

Elgázolt egy kerékpárost a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó Kiskun InterCity, a 66 éves férfi életét nem tudták megmenteni (frissítve)

A Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó 735-ös számú Kiskun InterCity az üllői állomáson elgázolt egy kerékpárost – írja a Mávinform Facebook oldalán, ahol hozzátették, hogy a hatósági intézkedés miatt az üllői állomáson, valamint Üllő és Monor között nem közlekedhetnek a vonatok.

A vállalat kiemelte, hogy a MÁV-START pótlóbuszokat rendelt az utasok elszállításához. Mindezek mellett azt is hozzátették, hogy a Budapest–Cegléd–Szolnok-Nyíregyháza-Záhony, illetve a Budapest-Szeged vonalon jelentősen megnő az eljutási idő. Az esemény miatt nem közlekedik:

  • a Nyugati pályaudvarról Monorra 16:38-kor induló S50-es vonat,
  • a Monorról a Nyugati pályaudvarra 18:07-kor induló S50-es vonat.

FRISSÍTVE (17:27): ELHUNYT A 66 ÉVES FÉRFI

A rendőrség közleménye szerint a vonat július 21-én 15 óra 47 perckor az üllői vasúti átjárónál ezidáig ismeretlen körülmények között egy 66 éves férfit ütött el. A baleset következtében a kerékpárját a síneken keresztül toló férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni. A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb