Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Zaporozsec találkozó, Swim & Run verseny és Nándorfehérvári Emléknapok teszik teljessé a hétvégét Szegeden

Már csak karnyújtásnyira vagyunk egy újabb hétvégétől Szegeden, amely megannyi izgalmas és szórakoztató programot kínál a kikapcsolódni vágyóknak. Jön a Zaporozsec találkozó, a Swim & Run verseny és a Nándorfehérvári Emléknapok is. Meghoztuk a Kikapcsot, benne a hétvége programjaival!

HÉTVÉGÉN IS VÁR A LAPOS BEACH

Helyszín: Szeged, Lapos Beach

Időpont: július 23-24, 21:00 óra

Ezt a hőséget nem is lehetne másként elviselni, minthogy süttetjük a hasunkat a napon és lógatjuk a lábunkat a Tiszába a Lapos Beach-en, ahol ezen a hétvégén Dj Rely és Dj Gabro lesz a hangulat felelőse.

SUMMER KISS PARTY-VAL VÁR A GARDEN STÉG

Helyszín: Szeged, Közép Kikötő sor 1, Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman

Időpont: július 23, 18:00 óra

Szombat este elstartol Dj Tykával, a Summer Kiss party a Garden Stégen, ahol a Tiszán ringatózva gyönyörködhetsz Szeged csodás panorámájában.

LOVAGI BAJVÍVÁS, HADI BEMUTATÓ ÉS VÁROSTROM: KEZDŐDIK A NÁNDORFEHÉRVÁRI EMLÉKNAPOK

Helyszín: Mátyás király tér, Alsóváros

Időpont: július 22., 17:00 – július 23., 21:00

Megelevenedik a középkor Szegeden, ugyanis a hétvégén elstartolnak az idei Nándorfehérvári Emléknapok, amely városunk egyetlen középkori hagyományőrző programja, melynek idén is Alsóvároson a Mátyás tér ad otthont július 22-én és 23-án.

SZOMBATON ZAPOROZSEC TALÁLKOZÓ LESZ SZEGEDEN

Helyszín: Szeged, Széchenyi tér

Időpont: július 23. 14:00 óra

Július 23-án Zaporozsec találkozó és bemutató lesz Szegeden. A „Zapi” rajongók minden évben máshol szervezik meg az összejövetelüket, de idén a klub egyik alapítója, Szász Attila egy délutánra Szegedre is elhozza az autós társaságot, így a Széchenyi térre kilátogató érdeklődők is megcsodálhatják a régiségeket.

VASÁRNAP JÖN AZ I. SWIM&RUN VERSENY A MATY-ÉRRE

Helyszín: Maty-éri Olimpiai Központ, 6710 Szeged, Szabadkai út 113.

Időpont: július 24. (vasárnap) 9.00 – 12.00

Nagy hagyománya volt a Maty-éren az országos hírű szabadidősport eseményeknek – ezt szeretnék most újjáéleszteni, ezért a Csongrád-Csanád Megyei Szabadidősport Szövetség (Csomszisz) hagyományteremtő céllal megrendezi az I. Swim & Run versenyt, ahol úszás és futás szerepel a programban. Mint kiderült, az eseménynek a Szegedi Olimpiai Központ ad otthon, július 24-én.

HA HÉTVÉGE, A MOZIZÁS MINDIG JÓ KIKAPCSOLÓDÁST KÍNÁL

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Moziban a vásznon felcsendülnek a Carson Coma együttes dallamai, a koncertfilmben a Kék Hullám Kemping és az Immunissá válunk dalok is felcsendülnek. A filmet a dalok között exkluzív interjúk és hangulatos montázsok színesítik. Valamint vetítik az Egy anya George W. Bushsal szemben című igaz történet alapján készült filmdrámát, melyben egy rendkívüli nő története elevenedik meg, akiből a történelmi események valódi hőst faragtak. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

Ha szeretsz borzongani, a Cinema City műsorából jó választás lehet az Arthur-átok című horror, melyben egy kempingező baráti társaság kirándulása válik egy pillanat alatt rémálommá. Ha viszont könnyedebb szórakozásra vágysz, megnézheted a Gyilkos party című vígjátékot. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT A PÉNTEK ÉS A SZOMBAT ÉJSZAKÁT SZEGEDEN

TISZA DOKK

A Tisza Dokkon péntek este Bigiboy, szombaton Welldan gondoskodik arról, hogy az éjjel soha ne érjen véget.

HUNGI

A Hungiban Girls Night Party-val startol el a hétvége pénteken, ahol a fergeteges hangulatról BigBill fog gondoskodni, szombaton pedig Loving Arms pörgeti a lemezeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb