KikapcsVideo365

Szeged365 videóriport: “egyszer még miniszterelnök leszek” – így ünnepelték sikeres felvételijüket a Pont Ott Parti résztvevői

Csütörtök este megtelt élettel a Dugonics tér, nyolc órakor ugyanis a Szegedi Tudományegyetem hagyományosan megrendezésre kerülő Pont Ott Partiján hirdették ki az idei felvételi ponthatárokat. Az izgalmas pillanatokat kameránkkal mi is nyomon követtük.

Ahogy a Rektori Hivatal előtti kijelzőn elkezdtek pörögni a felsőoktatási intézmények különböző szakjainak pontszámai, az érzelmek a tetőfokára hágtak, szinte tapintható volt a feszültség, azután pedig a leendő egyetemisták mámoros boldogsága. Ujjongások és sikongatások közepette borultak egymás nyakába, akiknek nagy álmuk teljesült és ősztől például a Szegedi Tudományegyetem hírnevét öregbíthetik.

A fiatalok ugyanis nagy tervekkel vágnak neki életük következő, kétségtelenül nagyon izgalmas szakaszának, s ahogy megszólalóink nyilatkozták, itt állnak a jövő geológusai, jogászai, orvosai, újságírói, s volt olyan, aki nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mintsem egyszer még miniszterelnök lesz. “Nagy terveink vannak, építeni fogjuk az országot” – hangzottak el a nagy világmegváltó kijelentések.

A Pont Ott Partin amikor már azt hinné az ember, hogy a hangulatot már nem lehet fokozni, a színpadra érkezett a ValMar együttes. A srácokat óriási örömmel fogadták a szegediek, akkor ugyanis már nemcsak a friss egyetemisták tömege költözött be a Dugonics térre, hanem nagyon sokan mások is kilátogattak csakis a ValMar duó kedvéért.

Nézd meg videóripotunkat is, ha ott voltál, éld át velünk újra az est legjobb pillanatait, ha pedig nem, nézd meg, mi az, amit jövőre biztosan nem hagyhatsz ki, még akkor sem, ha éppen nem felvételizel az egyetemre.

Operatőr: Magyar Andor

Fotó: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Devops services company
'Fel a tetejéhez' gomb