Kikapcs

Szeged365 Kisokos: szerdán rajtol a Magyar Sziget, összekaptuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szerdától újra lehullanak a határok a “bűbáj földjén”, indul az alaposan felturbózott Magyar Sziget az ásotthalmi Gárgyán-erdő melletti pihenőparkban. A most következő cikkünkben összekaptuk a legfontosabb tudnivalókat, szóval, íme

  • a program,
  • a térkép,
  • a jegyinfó,
  • és azt is megmutatjuk, hol tudsz szállást foglalni (úgy, hogy már kb. egy hónapja telt ház van a Szeged melletti településen).

PROGRAMOK, SZECSEITŐL A TANKCSAPDÁIG

Két színpadon megy majd a móka-kacagás, a nagyobbikat – ahol az élő koncertek többsége pörög majd – a jó (?) öreg Pipás Pistáról nevezték el, egészen pontosan, az ő nevét viselő ásotthalmi batáta-chipsről.

A nagyszínpad pontos időzítését IDE kattintva éred el, a kisszínpadét pedig ITT.

JEGYÁRAK

Szerintünk a Magyar Sziget a környék (talán) legkorrektebb árfekvésű fesztiválja, íme két tétel, amin nincs mit magyarázni:

  • napijegyek: elővételben 5500, helyszínen 7000 Ft,
  • bérletek: elővételben 17990, helyszínen 20990 Ft.

Az elővétel kedd éjfélkor ér véget, addig is a Rock-1 honlapján tudsz vásárolni belőlük.

KORREKT HÚZÁS: DÍJMENTES BUSZJÁRATOK SZEGEDRŐL ÉS SZEGEDRE

Szeged és Ásotthalom között fél óránként közlekednek a Volán távolsági járatok Mórahalom érintésével, amik a Magyar Sziget bejáratánál rakják le a fesztiválozókat – írják a rendezvény honlapján, ahol megjegyzik, hogy ingyenes fesztiváljáratokkal is sűríteni fogják a Volán menetrendjét és hajnali buszokat is indítanak majd Mórahalomra és Szegedre.

Az utóbbiak elég sűrűn járnak, a percre pontos menetrendet IDE kattintva találod.

ÁSOTTHALMI SZÁLLÁSADÓK, SZEVASZTOK

“Durvát megy a 2022-es Magyar Sziget, az összes kempinghely elfogyott, újat kellett nyitni a fesztiválozóknak” – írtuk meg pár hete, a helyzet azóta annyit javult, hogy létesítettek egy Nomád Kempinget, ahol még van pár hely.

A fesztivál területén lévő Nomád Kempingbe 1000 Ft-ba kerül a napijegy (természetesen a normál beugrón túl), egy két személyes sátor 2000 Ft egy éjszakára. Bővebb infót ITT találsz a lehetőségről.

HELYSZÍNEK, A 3D DÍNÓ PARKTÓL A NOMÁD KEMPINGIG

A fesztiváltérkép így fest, a helyszíneket pedig nemrég Spigut Tamás főszervezővel jártuk be, a videót lentebb görgetve találod:

MINDENMÁS

A Szeged365 Kisokos végére íme pár válasz, az általatok a korábbi megjelenésekkel kapcsolatban feltett kérdésekre.

  • A Magyar Sziget 2022. július 27-én (1. nap) 10.00 órakor nyitja kapuit. A fesztivál vendégeinek július 30-án (vasárnap) 14.00 óráig kell elhagyniuk a helyszínt és a kempinget. A rendezvény nyitva tartása: július 27. 10:00 órától július 30. 14:00-ig.
  • A rendezvény 12 éven aluliaknak ingyenes. A 12. életévüket betöltött vendégek normál jegyárakon látogathatják a fesztivált, viszont a 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak velük tartózkodhatnak ott.
  • Az adott napra szóló napijegy másnap 10.00 óráig érvényes. Ha éjfél után érkezel, még előző napi jegyet tudsz vásárolni. Minden nap a rendezvény nyitását megelőző egy órával kezdik az aznapra érvényes belépők árusítását. Bérletet augusztus 26-án lehet utoljára vásárolni, a rendezvény további napjain csakis napijegy váltására lesz lehetőség.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb