KikapcsVideo365

Elindult az őrület Ásotthalmon: 15 órával a nyitás előtt egyenesen Lengyelországból érkezett meg a Magyar Sziget Fesztivál első lakója

Utoljára volt csend a héten kedd este Ásotthalmon. 15 órával a szerda 10 órás kapunyitás előtt hatalmas nyüzsgés közepette zajlottak az utolsó simítások a Gárgyán-erdei pihenőparkban, a 19. Magyar Sziget Fesztivál helyszínén. A nagyszínpadot már messziről hirdette Pipás Pista molinója, szinte már csak Lukács Laciék hiányoztak róla, a sörös hordók már ott sorakoztak várva a szomjas látogatókra és hatalmas meglepetésként már egy sátor startra készen felállítva várta a szerdai indulást. Hamarosan megtelik élettel és fesztiválozók hadával a pihenőpark, de addig is, Spigut Tomi, főszervezővel, körbejártuk a Bűbáj Földjét. 

A FESZTIVÁL ELSŐ LAKÓJA EGYENESEN LENGYELORSZÁGBÓL ÉRKEZETT

15 órával a kapunyitás előtt mindenki meglepetésére már egy sátor startra készen várta a fesztivál indulását, ugyanis egyenesen Lengyelországból megérkezett a Magyar Sziget Fesztivál első résztvevője. Ahogy Spigut Tomi elmesélte nekünk, a fiatalember nagy Magyar Sziget rajongó, a korábbi években is már több alkalommal látogatta a fesztivált, így, hiába volt még jó pár óra a hivatalos nyitásig, természetesen örömmel fogadták érkezését.

MA INDUL AZ ŐRÜLET

Röviden, az őrület július 27-én, azaz a mai napon rajtol el főként régi arcokkal a színpadon, szerdán a Chrome Rt-vel, Szkítiával, a Kárpátiával és Romerrel csapnak a húrok közé a nagyszínpadon, csütörtökön jön az Ismerős Arcok és a Leander Kills, pénteken egy nagyon zúzós Rómeó Vérzik – Depresszió – Road – Tankcsapda kombó jön, szombaton pedig többek között a Kowalsky meg a Vega pattan majd a tribünre. A fesztivál színes zenei palettáján még Náksi és Szecsei apánk is pörgetni fogják a lemezeket az ásotthalmi éjszakában.

A Magyar Sziget 2022. július 27-én (1. nap) 10.00 órakor nyitotta meg kapuit. A fesztivál vendégeinek július 30-án (vasárnap) 14.00 óráig kell elhagyniuk a helyszínt és a kempinget. A rendezvény nyitva tartása: július 27. 10:00 órától július 30. 14:00-ig.

JEGYEKET MÁTÓL A HELYSZÍNEN LEHET KAPNI

A jegyek vásárlására az elővétel kedd éjfélkor ért véget, így, ha szeretnél egy felejthetetlen fesztivál élményt a Gárgyán-erdei pihenőparkban, belépődet a helyszínen tudod megváltani.

  • napijegyek: helyszínen 7000 Ft,
  • bérletek: helyszínen 20990 Ft.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb