Szegedi Arcok

Megyeri Csillát mentették ki a Lupa-tóból a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársai

Megyeri Csilla influenszerrel mutatták be a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársai a Lupa-tónál, hogyan is zajlik egy vízimentés, számolt be róla a Blikk péntek délelőtt.

Megyeri Csilla neve ismerősen csenghet mindenkinek, ő az, aki a rusnyázós felkonferálással szerzett ismertséget, amikor az Alföldi Televízió Púder című műsorában azt találta mondani, hogy ““ezért kreatívabbak a szép nők, mint rusnya társaink”.

23 MÁSODPERC ALATT MENTETTÉK KI A BAJBAJUTOTTAT

Ezúttal Megyeri Csilla egy fuldoklót játszott el, annak érdekében, hogy a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársai bemutathassák, hogyan is zajlik az életmentés. Ahogy a videóban elhangzik, a vizet pásztázó életmentő rögtön kiszúrta a tóban segítség után kalimpáló Csillát és mindössze 23 másodperc alatt meg is mentette a bajbajutottat, majd szép lassan elindultak kifelé a partra.

120 CENTINÉL MÉLYEBB NYÍLT VÍZBE CSAK AZ MENJEN, AKI JÓL TUD ÚSZNI

Ahogy a vízimentők felhívták rá a figyelmet, hogy 120 centinél mélyebb nyílt vízbe csak olyan menjen be, aki jól tud úszni, aki kevésbé, maximum mentőmellényben merészkedjen be a vízbe. Mint mondták, a halálos balesetek nagy része az úszni nem tudás miatt következik be.

Csilla a mentést követően elmesélte, habár valójában nagyon jó úszó, azért ijesztőnek találta ezt az élethelyzetet. Mint mondta, rossz volt még eljátszani is, hogy fuldoklik. A mentésről a videót IDE kattintva tudod megnézni.

A SZEGEDI VÍZIMENTŐ ÉS TŰZOLTÓ SZAKSZOLGÁLAT VÍZIMENTŐI MÁR TÖBB RIPORTUNKBAN IS BESZÁMOLTAK AZ ÉLŐ VÍZ VESZÉLYEIRŐL

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb