Mindenmás

Ég a Sándorfalvi úti szeméttelep, de a Budapesti és a Dorozsmai út kereszteződéséhez is riasztották a szegedi tűzoltókat (frissítve)

Csütörtök este hét óra körül kaptuk a hírt, hogy a Budapesti és a Dorozsmai út kereszteződéséhez riasztották a szegedi tűzoltókat. Ezzel egy időben Olvasóink többen is írtak szerkesztőségünknek, hogy ég a Sándorfalvi úti szeméttelep is.

A beszámolók alapján hatalmas füst száll fel a Sándorfalvi úti szeméttelep irányából, amelyet még Makkosházán is látni. Az alábbi fotókat Ti küldtétek nekünk:

FRISSÍTVE: (19:25) TŰZ ÜTÖTT KI EGY SZEMÉTTELEPEN SZEGED ÉS SÁNDORFALVA KÖZÖTT

A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint tűz keletkezett egy szeméttelepen Szeged és Sándorfalva között. Mintegy kétszáz négyzetmétert érintenek a lángok. A helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

FRISSÍTVE: (20:18) MEGFÉKEZTÉK A TÜZET A SZEGEDI SZEMÉTTELEPEN

A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a szegedi, a hódmezővásárhelyi és a makói hivatásos, valamint a sándorfalvi önkéntes tűzoltók négy vízsugárral megfékezték a tüzet a Szeged és Sándorfalva közötti területen, ahol mintegy kétszáz négyzetméteren gyulladt be a szemét egy hulladéklerakó telepen. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Közben újabb képek is befutottak, Ági az oltásról küldött számunkra fotókat:

NEM ELŐSZÖR PUSZTÍT TŰZ A SÁNDORFALVI ÚTI SZEMÉTTELEPEN

Nem először pusztít tűz a Sándorfalvi úti szeméttelepen. Tavaly áprilisban adtunk hírt róla, hogy nagyjából 100 négyzetméteren ég a Sándorfalvi úti szemétlerakó csütörtök reggel 5 óta, információink szerint egy nagyobb szemétdomb kapott lángra. A helyszínen a szegedi egységek mellett a vásárhelyi tűzoltók is dolgoztak.

Köszönjük a rengeteg fotót Daninak, Zsoltnak, Bencének, Erikának, Évinek, Noéminek és Csabának!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb