Szegedi Arcok

Menedzseri fizetés? Felejtsd el, Szegeden már így hívják: burkolói! Csapatot bővít az Attrect Bau

Tudok egy munkát ami jól fizet, ha nincs más hátra, nyiss tüzet – énekelte a Tankcsapda ikonikus slágerében Lukács Laci, a mondat első felét partnerünk, az Attrect Bau alapító-ügyvezetője, Szélpál Dávid is elismételte, azzal a különbséggel, hogy nála a vessző utáni rész lemaradt. Vagyis, lövöldözni nem kell Szeged újgenerációs építőipari cégénél, csempét vagy parkettát lerakni viszont annál inkább. Mindezt elég korrekt fizetésért.

Azt már a legutóbbi, a srácokkal készített beszélgetésünk óta tudjuk, hogy az építőipar egyenlő rock ‘n roll, nomeg azt is, hogy az Attrect Bau-nál elég laza a hangulat. Konkrétan, ilyen:

Dávid alig múlt 30, de már elég komoly csapat áll a szegedi self made man vállalkozó mögött. A fő profiljuk a burkolás, ebben mint mondta, elmennek a végletekig, de jók hőszigetelésben és kőműves munkákban is, nekik az jött be, hogy “all-in” szolgáltatást nyújtva gyakorlatilag mindent megcsinálnak, amit házépítéskor vagy felújításkor kell.

Ebbe a csapatba keresnek egy rutinos, de energikus burkoló arcot, aki interjúalanyunk szerint korrekt fizetést tehet le az asztalra minden hónap elején. “Jó a csapat, hálás vagyok nekik, hiszek benne, hogy ilyen kollégák nélkül nem tartana ott az Attrect Bau, ahol most vagyunk” – magyarázta Szélpál Dávid, arról pedig, hogy hol tartanak, a legfontosabb infó hogy a lakossági szegmens mellett (ahol köszönik, jól érzik magukat) rárepültek a nagyobb, vállalati projektekre is.

A terjeszkedéshez pedig több ember kell, innen jött a csapatépítés. A bérezés teljesítményarányos, az ügyvezető szerint havonta többszázezer forintot is megkereshet náluk az, aki rendesen belehúz. Mint mondta, pörögni azt kell, viszont a hangulat emberséges és korrekt a csapatban. A kocka el van vetve, a labda fel van dobva (meg egyéb közhelyek), már csak Te kellesz hozzá. Ha van tapasztalatod a szakmában és tényleg jó vagy, jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb