Mindenmás

Fabódék lángolnak Szeged mellett, riasztották a tűzoltókat (frissítve, Dorozsma mellett is baj van)

“Valami történik éppen” – írta Balázs Richárd nevű olvasónk, akitől cikkünk borítóképét is kaptuk. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az Algyői út környékére vezényelték ki a szegedi tűzoltókat, valószínűleg ismét a száraz avar kapott lángra. Amint újabb információkat kapunk, cikkünk frissülni fog.

Köszi a fotót, Ricsi!

FRISSÍTVE: SZÁRAZ FŰ ÉS FABÓDÉK LÁNGOLNAK

Cikkünk megjelenését követően megjelentek a hivatalos információk a VÉSZ információs rendszerben. Mint a katasztrófavédelem írja, egy hektáron ég a száraz fű és több fabódé Szeged külterületén, az M43-as autópálya 11-es kilométerénél. A tűzhöz riasztott szegedi hivatásos és algyői FER létesítményi tűzoltók több vízsugárral oltják a lángokat. A helyszínre tartanak a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Ricsi is írt egy újabb üzenetet, a beszámolója szerint a füst jelenleg enyhülőben van. “Egy újabb probléma ki pipálva” – zárta levelét olvasónk, aki az alábbi fotót is mellékelte:

FRISSÍTVE: TŰZ ÜTHETETT KI A DOROZSMAI ÉS BAJAI UTAKNÁL IS

Délután 4 előtt rengeteg fotót kaptunk Tőletek, újabb két tűzesetről,

  • az egyik a Dorozsmai út mellett,
  • a másik pedig a (már le sem merjük írni) Bajai út mellett üthetett ki.

Mutatjuk a fotókat, a katasztrófavédelmi infókkal pedig perceken belül frissítjük a cikket!

KÖZBEN AZ M43-ASNÁL ELOLTOTTÁK A TÜZET

Nyolc hektáron égett a száraz fű és több fabódé Szeged külterületén, az M43-as autópálya 11-es kilométerénél – írta a katasztrófavédelem. A tűzhöz riasztott szegedi és hódmezővásárhelyi hivatásos, valamint algyői FER létesítményi tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal délután 4 előtt eloltották a tüzet.

VIDEÓT IS KAPTUNK

Lórinak hála videót is kaptunk, így ég a tűz délután 4-kor a Dorozsmai út környékén:

@szeged365

Tűz van a Dorozsmai út mellett, köszi a vidót, Lóri!

♬ eredeti hang – Szeged365

MEGVAN A HIVATALOS KÖZLEMÉNY, AZ M5 MELLETT ÉG 15 HEKTÁR

Tizenöt hektáron ég a nádas Szeged külterületén, közel az M5-ös autópályához – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől azt követően, hogy délután 4-kor valóságos üzenet-cunami futott be a Szeged365 olvasóitól. A ruzsai, a kisteleki, a hódmezővásárhelyi, a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók folyamatosan oltják a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Köszönjük a képeket, Szofi, Erika, Martin, Lóri és Peti!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb