Mindenmás

Holttestet találtak a Marosban, Ferencszállásnál (frissítve)

Hétfőn délután hat óra környékén egy holttestet találtak a Marosban, Ferencszállásnál – értesült szerkesztőségünk több, nem hivatalos, egymástól független forrásból. Információink szerint a cikkünk megírásának pillanataiban vonulnak ki a hatóságok a helyszínre.

Úgy tudjuk, hogy a megtalált holttest személyazonossága még nem ismert, így hivatalosan azt sem lehet tudni, hogy a szombat délután, Makónál, a Maros-parton eltűnt 18 év körüli fiatalról van-e szó. A két település egyébként légvonalban 10 kilométerre van egymástól.

Amint újabb információkat kapunk az ügyben, cikkünk frissülni fog. 

SÖTÉT HÉTVÉGE: A BALATONBA FULLADT EGY KÉT ÉVES KISLÁNY

A megyénkben történt szerencsétlenség mellett még egy megdöbbentő eset történt: egy cseh kislány szombat délután, a badacsonylábdihegyi kemping strandjánál tűnt el a Balatonban. Mintegy másfél órás keresés után megtalálták, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét. A kislány délután fél öt körül tűnt el a Balatonban, miután egy matracról a vízbe esett. Mivel nem bukkant elő, többek között rendőrök és mentők kezdték el őt keresni, akiknek a kempingben tartózkodók csatárláncban próbáltak segíteni. A kislányt végül 18 órakor megtalálták. A jelen lévő mentőegység és orvosi személyzet már nem tudta újraéleszteni a kislányt.

FRISSÍTVE: A SZOMBATON ELTŰNT MAKÓI FIÚT TALÁLHATTÁK MEG

Kedd reggel több, egymástól független forrásunk is jelezte, hogy a hatóságok már biztosak abban, hogy a szombaton eltűnt fiatalembert találták meg Ferencszállásnál, a Maros partjánál. Az ügyben megkerestük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányságot is, mint Balázs Csaba rendőrfőhadnagytól megtudtuk,

idegenkezűség nem merült fel az ügyben.

A rendőrség sajtószolgálata nem tudta megerősíteni a fenti értesülésünket (tehát azt, hogy a szombaton a folyóban eltűnt 18 éves fiút találták meg tegnap), annyit nyilatkoztak, hogy az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálják az eset körülményeit. 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb