Szegedi Arcok

Hatalmasat küzdöttek: a Szeged365 cikke nyomán mondott köszönetet az a tűzoltó, aki a Szeged melletti nádastűz oltásában vett részt vasárnap

Hetek óta hatalmasat küzdenek a tűzoltók Szegeden és a város mellett számos településen, melyekről rendre elsőként számolunk be Nektek, mivel valóságos üzenet-cunami érkezik be ilyenkor szerkesztőségünkbe (ezer köszi érte!). Így volt ez vasárnap délután is, amikor 15 hektáron lángolt a nádas Szeged mellett, amivel öt település tűzoltói küzdöttek, majd másnap reggel a Szeged365 cikke nyomán, kommentben mondott köszönetet Zsolt, az egyik oltásban résztvevő tűzoltó. A kivonuló egységek kétség kívül emberfeletti munkát végeztek, és Mi sem tudjuk elégszer hangsúlyozni: irtó hálásak vagyunk érte!

“Sikerült megállítani, köszönöm minden bajtársamnak akik velem együtt este 22:10 perckor korgó gyomorral, kimerülten küzdöttek mellettem. Köszönet a ruzsai, makói, kisteleki, vásárhelyi és a szegedi tűzoltóknak a kitartó munkáért” – írta a megjelent cikkünk kommentjében Zsolt, az egyik oltásban részt vevő tűzoltó, aki egy videót is posztolt.

Irtó hálásak vagyunk nekik Mi is, hogy az utóbbi időben egyre sűrűbben kipattanó tűzeseteknél helyt állnak, és emberfeletti munkát végeznek értünk nap, mint nap!

A tűzesetről bővebben itt olvashatsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb