Mindenmás

Dupla baleset: elsodortak egy gyalogost a Boldogasszony sugárúton, két autó karambolozott az M5-ösön Balástyánál

Kedden délután négy óra körül elsodortak egy gyalogost a Boldogasszony sugárút és a Vitéz utca kereszteződésében – tájékoztatta szerkesztőségünket a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs osztálya.

Mint kiderült, a helyszínelés még mindig tart a sugárúton, útlezárás viszont nincs az érintett szakaszon. Mindeközben két autó is összeütközött az M5-ösön, a Szeged felé haladó oldalon, a 145. kilométerszelvénynél, Balástya térségében. A rendőrök épp a helyszínre tartanak, és félpályás útlezárást rendeltek el.

FRISSÍTVE (17:33): NAGYOBB A BAJ AZ M5-ÖSÖN, MINT GONDOLTUK

Mint kiderült, nagy lehet a baj, hiszen a félpályás útlezárást teljesre módosították a baleset miatt. A katasztrófavédelem azt írja, hogy a két autó az M5-ös autópálya 145-ös kilométerszelvényénél, Balástya térségében, a Röszke felé vezető irányban ütközött össze. A tájékoztatásban felhívták a figyelmet arra, hogy a kisteleki hivatásos tűzoltók mellett egy mentőhelikopter érkezett a helyszínre, valamint a balesethez tartanak a szegedi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok is. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

RAZZIA VAN AZ UTAKON

A magyar rendőrség is csatlakozott az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (ROADPOL) kezdeményezéséhez, így a héten, azaz augusztus 8. és 14. között Speed néven Szegeden is fokozott ellenőrzéseket tartanak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb