Mindenmás

Nagy a baj az M5-ösön, mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére (frissítve)

Kedden délután fél 5 körül két autó ütközött össze az M5-ösön – írtuk meg korábban a rendőrség tájékoztatására hivatkozva, mint azóta kiderült, nagy lehet a baj, hiszen a félpályás útlezárást teljesre módosították a baleset miatt. A katasztrófavédelem azt írja, hogy a két autó az M5-ös autópálya 145-ös kilométerszelvényénél, Balástya térségében, a Röszke felé vezető irányban ütközött össze.

A tájékoztatásban felhívták a figyelmet arra, hogy a kisteleki hivatásos tűzoltók mellett egy mentőhelikopter érkezett a helyszínre, valamint a balesethez tartanak a szegedi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok is. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

FRISSÍTVE (17:25): A RENDŐRSÉG SZERINT NEM SÉRÜLT MEG SENKI

Anyagi káros baleset miatt teljes útlezárás van az M5-ös autópálya 145-ös kilométerszelvényében, Balástya közelében – olvasható a rendőrség honlapján. Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint két személyautó ütközött össze 2022. augusztus 9-én valamivel 17  óra előtt az M5-ös autópálya 145-ös kilométerszelvényében, Szeged irányába, Balástya közelében. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán teljes az útlezárás.

FRISSÍTVE (18:15): A LEÁLLÓSÁVBAN MEGINDULT A FORGALOM

A rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint a műszaki mentés 17 órakor teljes útlezárás mellett kezdődött meg, 17 óra 45 perctől azonban a leállósávban megindult a forgalom az M5-ösön.

FRISSÍTVE (21:15) EGY FRANCIA TEREPJÁRÓ VEZETŐJE VESZÍTETTE EL AZ URALMÁT A JÁRMŰ FELETT

Értesüléseink szerint egy francia terepjáró női sofőrje elveszítette az uralmát a jármű felett, mely következtében a belső szalagkorlátnak csapódott. A vezető megpróbált ellenkormányozni, amitől a terepjáró felborult és fejtetőn állt meg, közben pedig összeütközött egy furgonnal, ami szintén felborult. A baleset következtében hatalmas torlódás alakult ki a helyszínen, többen visszatolattak a sztrádán a kisteleki lehajtóig, majd onnan az 5-ös főúton tudtak tovább haladni. Információink szerint a francia terepjáró női sofőrje vélhetően, egy ugyancsak francia terepjárókból álló konvoj részeként közlekedett, melynek sofőrjei és utasai is mind nők voltak.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A képeket köszönjük Vincze Gábor “Vinyó” Olvasónknak!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: buy Blackberry Dream
'Fel a tetejéhez' gomb