Kikapcs

Tizenegy év után ismét Superbrands díjas lett a Szegedi Szabadtéri Játékok

Tizenegy év után ismét Superbrands díjjal tüntették ki a Szegedi Szabadtéri Játékokat. A független szakértőkből álló zsűri idén második alkalommal ítéli oda hazánk legnagyobb szabadtéri színházának a nívós elismerést – tájékoztatta a Szeged365 szerkesztőségét a Szegedi Szabadtéri sajtóreferense.

Mint kiderült, idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj elnyerése olyan pozitív visszajelzést jelent, amely a kitüntetett márkák eddigi sikerességét és szakmai hitelességét díjazza és bizonyítja, szakmai alapon emeli ki az arra leginkább érdemesnek bizonyultakat. A jelölés kizárólag professzionális szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

ELŐSZÖR 2011-BEN KAPTA MEG AZ ELISMERÉST A SZEGEDI SZABADTÉRI

Idén tizennyolcadik alkalommal ült össze a jelenleg húsztagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a Szegedi Szabadtéri Játékokat is érdemesnek találta a Superbrands 2022 védjegy viselésére. Az idei évadban nagyszabású technikai fejlesztések történtek mindkét játszóhelyen, és bővült a repertoár is egy koncertsorozattal. A rangos elismerést nem először ítélik oda Magyarország legnagyobb szabadtéri nyári fesztiváljának: először 2011-ben büszkélkedhetett a kitüntetéssel a Szegedi Szabadtéri.

AUGUSZTUSBAN IS BŐVELKEDNEK PROGRAMOKBAN

A most odaítélt díjak ünnepélyes átadására várhatóan novemberben kerül sor. A Superbrands díjjal elismert Szegedi Szabadtéri Játékok pedig augusztusban is várja látogatóit:

  • a Chicago,
  • és az Anconai szerelmesek zenés előadásaival,
  • A dal a miénk című esttel,
  • valamint Rost Andrea és vendégei, Jávori Ferenc Fegya és a Budapest Klezmer Band, Lukács Miklós cimbalomművész, és Bényei Tamás és a Hot Jazz Band közös koncertjével.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb