KikapcsVideo365

800 ezret gyűjtöttek a hétvégén a Művese Állomás részére, Axefly Vision drónvideón ezt is megörökítette

Arcfestés, drónozás, játékok és egy szuper gulyásleves várt azokra, akik kilátogattak augusztus 14-én, vasárnap a Betyárok Tanyájára, ahol a 2020-as Kiemelt Példamutatásért díjas ismert jótevő, Antoni Dusán egy kellemes családi nap keretében szervezett adománygyűjtést a GyermekFelnőtt Művese Állomás Alapítvány számára. Az eseményen Petrács Alex, vagyis Axefly Vision az ismert drónvideós is részt vett, a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületének Délalföldi Régió vezetőjeként és a nap során bevezette a gyerekeket egy kicsit a drónok világába.

800.000 FORINT GYŰLT ÖSSZE AZ ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE

“Azt már sokan tudjátok, hogy szerettem volna, ha megismeritek picit a Gyermek-Felnőtt Művese Állomásért Alapítványt, akiket támogatni szerettem volna, ez a nap erről szólt, és most már kimondhatom, ők lettek hivatalosan is a 14. szervezet, akiknek az “életükben “mostmár részt veszek, segítek bármiben, amire szükségük van” – írta az eseményt követően Facebook oldalán Antoni Dusán, majd hozzátette, a jótékonysági napon a hihetetlen összefogásnak köszönhetően 800.000 forinttal tudták meglepni a Gyermek-Felnőtt Művese Állomás Alapitványt.

AXEFLY VISION BEVEZETTE A GYEREKEKET A DRÓNOZÁS VILÁGÁBA

A jótékonysági rendezvény remek hangulatban telt, kilátogatott Nagy Péter súlyemelő is, Várkonyi Tibi gondoskodott a zenéről, és nem utolsó sorban Petrács Alex, vagyis Axefly Vision megismertette a gyerekekkel a drónozás világát, az érdeklődő kicsik ki is próbálhatták a drón reptetését. Sőt, aminek Alex elmondása szerint óriási sikere volt, egy szemüveg segítségével interaktív repülésre is lehetőségük volt a gyerekeknek.

A jótékonysági napról Axefly Vision készített egy videós összefoglalót is, ezt az alábbiakban tudod megnézni.

Videó: Petrács Alex/Axefly Vision

Fotó: Antoni Dusán Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb