Kikapcs

Mi lesz ma a szegedi augusztus 20-i programok sorsa? Elmossa őket az eső? Megkérdeztük a szervezőket

A reggeli vihar után bármikor jöhet a repeta, az eső azóta is szakad, így felkerestük a szervezőket, hogy tisztábban láthassunk a szegedi programokkal kapcsolatban. Kérdésünkre Rácz Attila, a rendezvényt szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy a fővárosi programok sorsáról sem döntött még az operatív törzs, folyamatosan egyeztetnek egy katasztrófavédelmi szakemberrel, aki folyamatosan monitorozza az időjárást, és annak függvényében döntenek majd.

Az időjárás óráról órára változhat, így főleg az esti programok esetében nem tud biztosat mondani. A katasztrófavédelmi szakember mellett a színpadmester is úgy ítélheti, hogy nem biztonságos a fellépés. Csendes eső esetén mehet a buli, az orkán erejű szél, nagy vihar az, ami balesetveszélyes, a programokat csak ebben az esetben fújják le. Jelenleg csak csepereg az eső, a nagy viharfelhők is elvonultak, így a szervezők egyelőre azt látják, semmi akadálya nincs a mai koncerteknek és programoknak.

BÁRMIKOR JÖHET A RÁADÁS

Reggel égi tűzijáték köszöntött minket Szegeden, hamarosan jöhet az újabb villámlós-dörgős buli.

MEGVAN A VIHAR ELSŐ ÁLDOZATA IS

A vihar után nem sokkal a Kereszttöltés utcából kaptunk képeket. A játszótér mellett, egy kis üzlet mögött dőlt ki egy fa.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb