Közélet

Fight Club, a Kárász utcán: részeg férfi balhézott a padon ülőkkel, beszabadult egy étterem teraszára is

A Kárász utcán garázdálkodott egy részeg férfi múlt pénteken, járókelőket lökdösött és ölelgetett felváltva, sóval dobálta az egyik étterem teraszán ülőket, volt, akinek combost rúgott, egy másik járókelőt pedig egy padnak lökött neki. A Szegedi Járási Ügyészség ma reggel rendelte el a delikvens letartóztatását.

Az ügyészségi közlemény alapján az eset péntek este, a kora esti órákban történt, az erősen ittas férfi az alábbi “produkciókkal” tette izgalmasabbá a Kárász utcán lévők estéjét:

  • vadidegeneket ölelgetett,
  • majd lökdösött,
  • egy férfit nekilökött egy padnak,
  • egy másiknak combrúgást adott (hátulról, korrekt),
  • de egy étterem teraszán is kikötött, ahol sószórót dobott egy asztaltársaság közé.

A szemtanúk rendőrséget hívtak, a férfit előállították, ma reggel pedig indítványozták a letartóztatás elrendelését, garázdaság vétsége miatt, a bűnismétlés veszélyére figyelemmel.

EZ EGY ILYEN HÉTVÉGE VOLT: A KÁLVÁRIA SUGÁRÚTI MOSÓBAN LIME-ROLLEREKKEL MENT A RANDALÍROZÁS

Nem a péntek esti Bunyós Pityu volt az egyetlen szégyenletes produkció az ünnepi hétvégén, Szegeden. Mi volt a cél? – tette fel a kérdést az egyik szegedi autómosó kollégája, akitől az alábbi cikkünkben szereplő TikTok videót kaptuk. A helyszín a Kálvária sugárúti mosó, a főszerepben néhány LIME rollert bérlő srác, a dátum vasárnap este fél 10. A felvételen az látszik, ahogy a négy delikvens begurul, összebarmolja a salakot, rendez egy kis rolleres driftversenyt, majd odébb állnak:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: faceless niches
'Fel a tetejéhez' gomb