Szegedi ArcokVideo365

Napi Trash: LIME-rollerekkel randalíroztak az egyik szegedi autómosóban

Mi volt a cél? – tette fel a kérdést az egyik szegedi autómosó kollégája, akitől a cikkünkben szereplő TikTok videót kaptuk. A helyszín a Kálvária sugárúti EHRLE mosó, a főszerepben néhány LIME rollert bérlő srác, a dátum vasárnap este fél 10 volt. A videón az látszik, ahogy a négy delikvens begurul, összebarmolja a salakot, rendez egy kis rolleres driftversenyt, majd odébb állnak.

“Eljöttek összebarmolni salakot, majd, mint akik jól végezték dolgukat, távoztak. Ezért kibérelni rollert? Nem gond, van két lapátom hétköznap 12:00-től itt vagyok, ha gondoljátok, és magatokra ismertek, és volt erő szét barmolni, vissza is állítanátok eredetibe?” – tette fel a kérdést Roland nevű olvasónk.

A videót a Szeged365 TikTok oldalon találod, ha érted, mi volt a srácok célja, kérünk, írd meg nekünk (mi nem értjük).

A felvételt, egy másikkal együtt több szegedi közösségi média csoportba is feltöltötte, az egyikben többen is azt írták, hogy le lehet kérni a GPS és bankkártya adatokat, vagyis pillanatok alapján ki lehet deríteni, kik bérelték a fenti időpontban a LIME-eszközöket. A videót beküldő Roland, mint írta, egyelőre nem kíván feljelentést tenni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb