Közélet

Borostásan és napszemüvegben kapták lencsevégre Orbán Viktort, aki még mindig Horvátországban nyaral

Már három hete Horvátországban nyaral Orbán Viktor. Erről ezúttal Németh Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője posztolt pénteken egy fotót Facebook oldalára, ahol a miniszterelnök borostásan és napszemüvegben állt a kamera előtt.

„Horvátország, nyár, feltöltődés” – írta Németh Zsolt a kép mellé, Zsigmond Barna Pál fideszes képviselő pedig tíz percen belül már jó pihenést is kívánt kommentben, és meg is osztotta a képet.

HÁROM HETE MENT SZABADSÁGRA ORBÁN VIKTOR

A miniszterelnök három hete, amerikai útja után ment szabadságra, és a pihenést még a legnagyobb állami ünnep, augusztus 20. kedvéért sem szakította meg. Nem volt ott a katonai tisztavatáson reggel, és az ünnepi szentmisére is egyedül ment el a felesége, Lévai Anikó, írta meg a Telex.

A miniszterelnök legutóbb augusztus 4-én jelent meg nyilvánosan. Az amerikai jobboldali Conservative Political Action Conference (CPAC) dallasi rendezvényén mondott beszédet, majd a konferencia után szabadságra ment. Az első hírek a nyaralásról arról szóltak, amit szerkesztőségünk is megírt, hogy egy horvát újságíró szerint lerobbant Orbán Viktor motorcsónakja az Adrián, és ezt követően neki kellett partra vinnie a miniszterelnököt a feleségével és a biztonsági őrével együtt.

Forrás: telex.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb