Kikapcs

“Életem legnagyobb élménye volt” – szegedi egyetemista énekelhetett együtt Tom Grennan-el a SZIN nagyszínpadán

A Szegedi Ifjúsági Napok az a hely, ahol négy napig a szabadság szárnyán szárnyalhatnak a fesztiválozók, beleveszhetnek a zene önfeledt szeretetébe és, mint kiderült, az a hely, ahol az álmok is valóra válhatnak. Így történt tegnap este a kishunhalasi születésű, szegedi egyetemistával, Gusztos Eniddel, aki abban a megtiszteltetésben részesülhetett, hogy a nemzetközi angol sztárfellépővel, Tom Grennan-el énekelhetett el egy számot a Borsodi színpadon a koncert kellős közepén. Méghozzá nem is akárhogy, Enid hangjával még az énekest is levette a lábáról.

De, hogyan is került fel a színpadra a szegedi egyetemista lány? Őszintén, először azt hittük megrendezett jelenetről van szó, hiszen mekkora az esélye annak, hogy pont egy olyan fesztiválozót hívnak fel a színpadra, aki jól beszél angolul, ismeri a dalszöveget és még a hangja is csodálatos.

EGY A KEZÉBEN TARTOTT TÁBLÁN ÜZENT ENID AZ ÉNEKESNEK

A koncert után meg is kérdeztük Enidet. Ő elmesélte számunkra, hogy mostanában látta, hogy többen táblákon üzennek a koncerteken az előadóknak és ebből merítette az ötletet. Enid is készített egy táblát azzal a szöveggel, hogy “elénekelhetném-e veled a Remind me című számot”. Mint mondta, látta, hogy Tom Grennan már ahogy fellépett a színpadra kiszúrta a táblát az első sorban álló lány kezében és amikor a koncert alatt eljött a szám ideje, fel is invitálta magához a színpadra Enidet. Csak annyit kérdezett tőle, hogy tud-e énekelni, mire Enid azt felelte, hogy igen.

“ÉLETEM LEGNAGYOBB ÁLMA VOLT ENNYI EMBER ELŐTT ÉNEKELNI”

“Életem legnagyobb álma volt ennyi ember előtt énekelni és most ez teljesült. Annyira izgultam, hogy szerintem hamis volt az egész. A végén, amikor Tom Grennan megölelt, azt mondta, hogy nagyon jó volt. Utána pedig, amikor vissza kerültem az első sorba, akkor újra megismételte, hogy jó voltam. Életem legnagyobb élménye volt” – idézte fel a felejthetetlen pillanatokat Enid, akiről az is kiderült, korábban már indult tehetségkutató versenyeken is, ám jelenleg csak a tanulásra koncentrál.

Hamarosan érkezünk exkluzív Szeged365 videóriportunkkal, Tom Grennan-el, melyben a világhírű énekes is beszámol a szegedi egyetemistával rögtönzött duettjükről.

Fotó: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb