BlogKikapcs

Majka megkérte Orbánt, hogy tiltsa végre be a kibeb@szott forrónacikat Szegeden (18+)

Formában volt a szombat este co-headlinere a SZIN-en, az állítás pedig nem csupán a Jason Derulo előtti végtelenített warm up előtt koncertező Majka zenei teljesítményére érvényes, hanem a track-ek közé bepakolt aranyköpéseire is. Az ózdi hős forrónaci ügyben intézett beszédet Orbán Viktorhoz, de volt egy kis Zsigubigule, továbbá beszélt Jason Derulo f@rokméretéről is.

A cikk célja egy kis Majka-aranyköpés best of, magáról a koncertről röviden annyit írnánk, hogy

  • a frontember érezhetően egy kicsit fáradt volt a péntek esti, telt házas Budapest Park koncertje után, de hozta a formáját,
  • a bandában két éve Kollányi Zsuzsit váltó Nika hangja elementáris erővel csapott le a SZIN népére, döbbenet, mekkora kakaó van a 36 éves énekesnő torkában,
  • Curtis egy kicsit hiányzott, egészen pontosan, a számok közti cinkelődéses show maradt el a nemzet (por)cukros bácsijának hiányában,
  • de összességében nagyon egyben volt a produkció, tombolt a közönség, kegyetlen jó volt a vizuál, ütöttek a számok, volt kémia a Nika-Majka páros között, Ricsárd táccs mi meg minden.

HÁROM ZSENIÁLIS ARANYKÖPÉS AZ ELKÖRTISZTELENEDETT MAJKÁTÓL

Alapvetően két réteg szenved szerda óta a Szegedi Ifjúsági Napoktól: az egyik a másnap dolgozó, de a hangerő miatt aludni képtelen belvárosi-újszegedi, a másik pedig a nyomorult (férfi) autós, aki megpróbálna balesetmentesen végigmenni a Belvárosi hídon, de annak két oldalán non-stop forrónacis lányok hadosztályai vonulnak fel-alá, olyan az egész, mintha az illető meghalt volna és a mennybemenetel előtt a “ne nézz oda purgatórium” kihívásait kellene teljesítenie. A jelenséget kiszúrta Majka is, aki azzal indította a koncertjét, hogy

“felszólítom Orbán Viktor miniszterelnök urat, hogy azonnali hatályú rendeletben tiltsa meg a kibeb@szott forrónacik viselését Szegeden.”

Álltunk a (talán) telt házas tömegben és láttuk magunk előtt Gulyás Gergelyt, ahogy a jövő csütörtöki Kormányinfón vérszomjas Telex és NégyNégyNégyNégyNégy újságírók kereszttüzében bejelenti, hogy hatóságilag betiltják a fenékvillantós nacikák hordását Szegeden.

A többi aranyköpés a Majka után fellépő Jason Derulo-ról szólt,

  • Az első a Supersonal című Depeche Mode átdolgozás (eredetileg: Personal Jesus) után jött. A track úgy tele volt energiával, mintha az egész bandát beledobták volna a Red Bull-os vödörbe, a tomboldát követően pihegő Majka pedig azt mondta, hogy most kéne 20 perc szünet neki, addig feljöhetne ez a Dzsézön gyerek hogy csináljon már végre valamit, mondjuk rá “elnyomhatná ezt a szájbavert Zsigubigulét” vagy ilyesmi.
  • A másik tényleg erősen 18 plusszos volt, a téma ismét a floridai R&B sztárral volt kapcsolatos, itt Majka azt találta mondani, hogy Derulonak akkora van, hogy “most, a backstage-ben is mutatja, mennyi az idő.” Mázlista csávó, zárta doktori disszertációba illő gondolatait a rapper-énekes.

A szombat esti őrületről hamarosan Szeged365 fotó – és videóriporttal is jövünk. Addig is, íme egy 110 ezres SZIN-napijegy története, szigorúan high life üzemmódban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb