Szegedi ArcokVideo365

82 éves szegedi nyerte a REÖK Fagyiarc-versenyének harmadik díját

Csütörtök délután öt órakor átvették nyereményeiket a REÖK és DELIMO Cukrászdák által szervezett Szegedi Nyár Fagyiarca verseny dobogós helyezettjei. Több, mint tízezer szavazat után az első helyen a fiatal ápolónő, Szilágyi Petra végzett, másodikként a kisgyermek nevelőnek tanuló, újszentiváni Détári Luca futott be, míg a dobogó harmadik fokára a 82 éves szegedi, Kormány István állhatott fel.

A FELESÉGE ÖTLETE VOLT, HOGY NEVEZZEN BE A VERSENYRE

Le a kalappal István előtt, aki korát meghazudtolva sokakat letaszított a trónról és pontosan 953 szavazatot zsebelt be a játék során, amellyel kiérdemelten felkerült a dobogó harmadik fokára. Ahogy a REÖK Kézműves Cukrászdában tartott díjátadón elmondta, felesége ötlete volt, akivel már évtizedek óta házasok, hogy nevezzen be a versenyre. Sőt, István elárulta, már nem először próbált szerencsét a REÖK Fagyiarca megmérettetésen, tavaly is indult, akkor is rengeteg voksot kapott, és éppen, hogy lemaradt a dobogóról, idén viszont kitartása meghozta az eredményt, így a szerencsés nyertesek között köszönthettük őt is.

István, aki a díjátadóra feleségével érkezett, egy Reök fagyibérlettel, és egy heti Rozmaring-meghívással, valamint egy SZIN napijeggyel lett gazdagabb. Ez utóbbit nem kérte, viszont az első kettő nyereménynek nagyon örült.

A 82 éves szegedi bácsi abba is beavatott bennünket, nem szeretett volna első lenni, úgy gondolta, azt inkább meghagyná egy csinos, fiatal hölgynek, de a harmadik helyre nagyon büszke.

AZ ELSŐ HELYEZETT SZILÁGYI PETRA LETT

Az első helyen a fiatal, szegedi ápolónő, Szilágyi Petra végzett, aki két hétre egy XEV Cars – Magyarország YOYO elektromos autót zsebelhetett be, töltéssel együtt, hozzá pedig:

  • egy napszemüveg-utalványt kapott, 15.000 Ft értékben az újszegedi Star optika felajánlásával,
  • valamint egy 10.000 Ft-os vacsorát a Trója Ételbárba,
  • és a kedvencünket: egy REÖK Cukrászda 2022-es fagyibérletet!

MÁSODIKKÉNT VÉGZETT DÉTÁRI LUCA

Másodikként a kisgyermek nevelőnek tanuló, újszentiváni Détári Luca futott be, aki

  • egy Reök fagyibérlettel
  • és egy 10.000 Ft-os Trója-meghívással,
  • plusz egy SZIN-napijeggyel lett gazdagabb.

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb