Szegedi Arcok

Álma, hogy egyszer saját bölcsődét nyithasson – Détári Lucával a REÖK Cukrászda Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazás egyik indulójával beszélgettünk

Lassan a végéhez közeledik REÖK és DELIMO Cukrászdák által szervezett Szegedi Nyár Fagyiarca című közönségszavazás, viszont még van egy kis időtök, hogy leadjátok szavazatotokat a számotokra legszimpatikusabb versenyzőre. Ahhoz, hogy megkönnyítsük számotokra a döntést, bemutatjuk nektek a nevezőket. Ezúttal Détári Lucát ismerhetitek meg, aki jelenleg egy bölcsiben tölti gyakorlati idejét, nagyon szeret gyerekekkel foglalkozni, sőt álma, hogy egyszer saját bölcsődét nyithasson.

LUCA JELENLEG A MÁSODIK HELYEN ÁLL A VERSENYBEN

Luca a szavazás jelenlegi (csütörtök esti) állása szerint 1,2 ezer szavazattal a második helyen áll a versenyben. Hogy ki is ő és mit tudhatunk a 20 éves fiatal lányról, arról Luca a REÖK Cukrászda teraszán mesélt nekünk.

  • Luca Újszentivánon él, ott is nőtt fel,
  • jelenleg a SZTE Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskolában kisgyermek nevelőnek tanul és közben gyakorlatát végzi egy bölcsődében,
  • a Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikumban végzett tavaly, majd onnan váltott a kisgyermek nevelő szakmára,
  • nagyon szeret gyerekekkel foglalkozni, jól kijön a kicsikkel,
  • éppen ezért álma, hogy egyszer saját bölcsődét nyithasson,
  • a Fagyiarc versenyre azért nevezett be, mert a modellkedéssel is kacérkodik, viszont korábban még nem volt lehetősége kipróbálni magát e téren, úgyhogy ez a verseny számára az ugródeszka,
  • emellett bébiszitterkedik,
  • mint mondta, szeret takarítani, hiszen nagyon szereti a rendet és a rendszerességet,
  • nagy természetbarát, otthoni kertjük is olyan, mint egy arborétum, teljesen fel tud töltődni az ott töltött idő alatt,
  • szereti a sorozatokat, főként a romantikusakat,
  • a fagyiban az egzotikus ízeket kedveli,
  • imádja a tengerpartot, visszatérő vendég nyaranta Görögországban,
  • zenei téren a pop stílus áll a legközelebb hozzá,
  • és nem utolsó sorban két kutyája van: Fruzsina és Bandi.

Nézd meg Lucáról készült fotógalériánkat is, a fiatal lányt Zombori József kollégánk a REÖK Cukrászda teraszán kapta lencsevégre.

SZAVAZNI, AKÁR LUCÁRA, AKÁR A TÖBBI VERSENYZŐRE A REÖK KÉZMŰVES CUKRÁSZDA FACEBOOK OLDALÁN TUDSZ

Szavazni a REÖK Kézműves Cukrászda közösségi média oldalán tudsz, szimplán annyi a dolgod, hogy nyomj egy like-ot a számodra legszimpatikusabb indulóra:

Nyereményekből itt aztán tényleg nincs hiány, a benevezett fagyiarcok legtöbb voksot bezsebelői között XEV Yoyo (egy vadonatúj, Szegedre egy hónap múlva megérkező elektromos-autó őrület) bérleményt, STAR Optika vásárlási utalványt és 30 napig érvényes, torokgyulladásig használható fagyikuponokat sorsolnak ki, a szavazók között pedig innentől minden pénteken előkapnak egy szerencsést. Az első sorsolás augusztus 5-én volt, majd a második augusztus 12-én, ezt követően:

  • A harmadik sorsolás augusztus 19-én, 12:00-kor lesz, amikor is szintén két nyertest sorsolnak ki a szavazók közül, akik egy-egy 3000 Ft-os Delimo Cukrászda fagyikuponnal, és egy heti Rozmaring Étterem Szeged menüvel gazdagodnak!

ISMERD MEG SZILÁGYI PETRÁT, A SZEGEDI NYÁR FAGYIARCA KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS MÁSIK INDULÓJÁT

Szilágyi Petra 24 éves, rendkívül karakán, szókimondó lány. Békéscsabáról költözött Szegedre főiskolai tanulmányai miatt, majd az egyetemet követően itt is helyezkedett el diplomás ápolóként, de emellett még dobol és modellkedik is. 

ALÁBBI CIKKÜNKBEN PEDIG BOTONDOT ÉS ZOLIT, A VERSENY MÁSIK KÉT INDULÓJÁT MUTATJUK BE NEKTEK

Botond és Zoli az SZTE (Ságvári Endre) Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola diákjai voltak, barátságuk a gimnáziumi évekre nyúlnak vissza, amelyek nem is olyan régen értek véget, a fiúk idén érettségiztek. Botond szeptembertől a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán folytatja tanulmányait, Zoli pedig szintén a Szegedi Tudományegyetem hallgatója lesz, ősztől ő a Gazdaságtudományi Karon kezdi meg tanulmányait.

Fotók: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb