Szegedi Arcok

Diplomás ápoló, dobol és még modellkedik is: Szilágyi Petrát, a REÖK Cukrászda Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazásának egyik indulóját faggattuk

Javában dübörög a REÖK és DELIMO Cukrászdák által szervezett Szegedi Nyár Fagyiarca című közönségszavazás. A lényeg egyszerű, a REÖK Kézműves Cukrászda Facebook oldalán csak egy like-ot kell nyomnod a kiválasztott versenyzőre, a legtöbb szavatot kapott nevező pedig elnyeri az idei év Fagyiarca megtisztelő címet. Ahhoz, hogy megkönnyítsük számotokra a döntést, bemutatjuk nektek a nevezőket, elsőként Szilágyi Petrát, aki amellett, hogy diplomás ápoló még dobol és modellkedik is.

A szavazás jelenlegi állása szerint, cikkünk írásának pillanatában, csütörtök délután Szilágyi Petra több mint 2000 begyűjtött vokssal toronymagasan vezet, de vajon ki is valójában Petra, akinek egyedi stílusa láthatóan megragadta a szegedieket, ezért ki is faggattuk őt, mit tudhatunk róla azonkívül, hogy szereti a fagyit.

PETRA DIPLOMÁS ÁPOLÓKÉNT DOLGOZIK A SZEGEDI KLINIKÁN

Szilágyi Petra 24 éves, rendkívül karakán, szókimondó lány. Békéscsabáról költözött Szegedre főiskolai tanulmányai miatt, majd az egyetemet követően itt is helyezkedett el diplomás ápolóként. Mint mondta, rögtön bedobták a mély vízbe, hiszen pályafutását pont akkor kezdte, amikor még javában tombolt a Covid. Mivel nem egy ijedős lány, a nehéz helyzetben is derekasan helytállt és azóta is a szegedi klinikán dolgozik. Petra sokoldalúságát bizonyítja, hogy egész embert kívánó hivatásán kívül nagyon sok téren jeleskedik, mint mondta, nem szeret egy helyben ücsörögni és imád új dolgokat kipróbálni, így:

  • modellkedik (interjúnkra is éppen egy fotózásról érkezett)
  • a pin up vonal és az old school stílus rajongója, ami főként öltözködésében nyilvánul meg,
  • zenei ízlésében a rock áll a legközelebb hozzá, így nem is csoda, hogy dobolni tanul,
  • hobbi fotós,
  • dolgozott korábban tetováló szalonban is, ahol magába szívta a tetkók szeretetét. Tetoválásai között megtalálhatóak a macskái, de a szunnyadó gyermekkori énjére emlékeztető unikornisok is.
  • szereti az egzotikus állatokat: korábban tartott pókokat, lepkéket, de még sáskákat is.

Nézd meg Petráról készült fotógalériánkat is, a fiatal lányt Sóti Gellért kollégánk a REÖK Cukrászda teraszán kapta lencsevégre.

SZAVAZNI, AKÁR PETRÁRA, AKÁR A TÖBBI VERSENYZŐRE A REÖK KÉZMŰVES CUKRÁSZDA FACEBOOK OLDALÁN TUDSZ

Szavazni a REÖK Kézműves Cukrászda közösségi média oldalán tudsz, szimplán annyi a dolgod, hogy nyomj egy like-ot a számodra legszimpatikusabb indulóra:

Nyereményekből itt aztán tényleg nincs hiány, a benevezett fagyiarcok legtöbb voksot bezsebelői között XEV Yoyo (egy vadonatúj, Szegedre egy hónap múlva megérkező elektromos-autó őrület) bérleményt, STAR Optika vásárlási utalványt és 30 napig érvényes, torokgyulladásig használható fagyikuponokat sorsolnak ki, a szavazók között pedig innentől minden pénteken előkapnak egy szerencsést. Az első sorsolás augusztus 5-én volt, ezt követően:

  • Két nyertest hirdetnek augusztus 12-én, 12:00-kor, akik egy-egy 5000 Ft-os Trója Ételbár meghívást kapnak a 2022-es nyár szezonális finomságaiból, valamint egy 3000 Ft-os REÖK fagyikupont.
  • A harmadik sorsolás augusztus 19-én, 12:00-kor lesz, amikor is szintén két nyertest sorsolnak ki a szavazók közül, akik egy-egy 3000 Ft-os Delimo Cukrászda fagyikuponnal, és egy heti Rozmaring Étterem Szeged menüvel gazdagodnak!

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb