Szegedi Arcok

Van akinek már biztos, hogy jól telik a hétfő: a Dugonics téri szökőkútban csapatta a pancsolást az egyik egyetemista

“Kicsattanó örömmel, boldogan lubickolt és tolta a hasasokat hétfőn dél körül egy látszólag egyetemista, nyakkendős fiú a Dugonics téri szökőkútban” – írta a látottakat szerkesztőségünknek Dani nevű olvasónk, ami azért is érdekes, mert a fiatal teljesen egyedül csapatta a a szökőkút vizében.

Az már-már megszokott látvány minden szegedinek, hogy a végzős egyetemisták évente egyszer, a sikeres záróvizsgát követően megmártóznak a szökőkút hűs vizében, így szinte biztosra vehető, hogy az elegáns ruhát öltött fiatal is valami hasonló okból ugorhatott a vízbe. A fiatalt egyébként a szökőkút mellett díszes társaság várta, akik tapsoltak és szurkoltak neki és még egy pezsgősüveg is előkerült, tehát biztos, hogy nem bánatában mártózott meg a vízben.

Dani olvasónk videót is küldött nekünk az örömködésről, amit a Szeged365 TikTok csatornájára töltöttünk fel:

@szeged365

A Dugonics téri szökőkútban csapatta a hasasokat az egyik egyetemista!

♬ eredeti hang – Szeged365

NEM TÚL EGÉSZSÉGES A SZEGEDI SZÖKŐKUTAKBAN FÜRDENI

Arról, hogy mennyire veszélyes például a Móra-parkban lévő, és úgy általában bármelyik szökőútban történő pancsolás-lubickolás már rengetegszer írtunk, ha lemaradtál volna az üzemeltetéshez szükséges algaölő szerek, a PH érték beállításához használt kénsav és a különféle vegyszerek negatív élettani hatásaival foglalkozó cikkeinkről, az alábbiakban találsz pár Szeged365 tartalmat a sok közül:

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study Medicine in Nigeria
'Fel a tetejéhez' gomb