Közélet

Kimerült, keveset alszik, a válság rengeteg teherrel jár – megvan, miért nyaralt olyan sokat Orbán Viktor

Az elmúlt hónapok, évek megviselték, kimerítették Orbán Viktort: a koronavírus-járvány, a parlamenti választás, az ukrán–orosz háború, a gazdasági válság rengeteg munkával, teherrel járt – írta a Blikk annak kapcsán, hogy a miniszterelnök szokatlanul sokáig nyaralt a horvát tengerparton. A lap szerint az ország első embere keveset alszik, beéri napi négy-öt órával, gyakran már hajnalban munkába indul.

A miniszterelnök meglepően hosszúra sikerült horvát nyaralása elég nagyot pörgött a szegediek körében is, rengetegen kattintottatok az Adrián lerobbanós cikkünkre:

…a borostás-macsós-NémethZsoltos fotóra:

…és közel harmincezren voltatok kíváncsiak arra a Szeged365 blogposztra, amikor jóval az országos média előtt szúrtuk ki, hogy valami elmaradt az Államalapítás Ünnepén:


ELFÁRADT, KIMERÜLT, SZÜKSÉGE VOLT A PIHIRE

Még nem volt példa arra, hogy a kormányfő olyan hosszú vakációra induljon, mint tette idén. A megszokottnál hosszabb nyári szabadságra ment, s körülbelül három hetet töltött Horvátországban, az Adriai-tengernél.

“Elfáradt, kimerült, egyszerűen szüksége volt a hosszabb pihenésre”

– fogalmazott a lapnak egy, a magyar miniszterelnökhöz közel álló informátor. Az újság forrása hozzátette, „ilyen hosszú arcszőrzettel kevesen láthatták az elmúlt esztendőkben, de egyébként Orbán Viktor azon férfiak körébe tartozik, akik a szabadságuk idején nem minden nap borotválkoznak. Ám ez nyilván megváltozik, hiszen a mostani hét második felében már itthon lesz, újra munkába áll.”

LEROBBANT KISHAJÓ, ELNÖKI EBÉD MILANOVIC TÁRSASÁGÁBAN

Mint a 24 írta, a politikus horvátországi nyaralása során járt Brac szigetén, Milna településen, ahonnan augusztus 6-án egy étterem vezetője osztott meg fényképet. Egy nappal később írt róla a sajtó, hogy nem messze Vistől elromlott a kis hajó, amellyel Orbán Viktor járta be a környéket. A múlt hét végén Zoran Milanovic horvát államfő társaságában kapták lencsevégre egy vendéglőben, múlt hét pénteken pedig Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke tett fel a Facebook-oldalára egy fotót, amelyen már borostásan látható a kormányfő.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb