Közélet

Rég nem látott méreteket öltött Orbán Viktor szakálla, több mint 30 éve nem volt erre példa

Ismét nőtt Orbán Viktor szakálla, a mostani fazonra jó rég óta nem volt példa – szúrta ki az Index. Orbán Viktorról és növekvő arcszőrzetéről napok óta egyre többet olvasni a sajtóban. A miniszterelnökről az utóbbi hetekben több helyről is érkeztek felvételek, aki a nyár utolsó hónapját szinte teljes egészében Horvátországban töltötte, és nagyon úgy néz ki, hogy a szakállát is bőlére eresztette ez idő alatt.

Először augusztus 7-én látták Orbán Viktort, akkor egy horvát tengerparti étteremben kapták lencsevégre, majd rá egy napra, augusztus 8-án egy horvát újságíró arról számolt be, hogy lerobbant a motorcsónak, amelyet a kormányfő is használt, ezért Orbán Viktort feleségével és biztonsági őrével együtt partra vitte.

Nemrégiben Hvar városa melletti Pakleni-sziget egyik éttermében állt össze egy kép erejéig a horvát államfővel, Zoran Milanovićcsal, múlt héten pedig Németh Zsolt, a Fidesz egyik alapító tagja, az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnöke posztolt közös fotót a borostás Orbán Viktorral.

A képáradat azonban továbbra sem ért véget, ezúttal az Esempio étterem egyik pincére kért egy közös képet Orbán Viktorral, amit a férfi meg is osztott 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában. Amint az látható, a miniszterelnök szakálla rég nem látott méreteket öltött. Legutóbb a 33 évvel ezelőtt, 1989. június 16-án a Hősök terén mondott beszédekor volt ekkora szakálla. Akkor az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc mártír miniszterelnökének, Nagy Imrének és társainak újratemetésén szólalt fel. 

KIEMRÜLT A MINISZTERELNÖK

Ma egyébként fény derült arra is, miért nyaralt ilyen hosszan Orbán Viktor. Az elmúlt hónapok, évek megviselték, kimerítették a miniszterelnököt: a koronavírus-járvány, a parlamenti választás, az ukrán–orosz háború, a gazdasági válság rengeteg munkával, teherrel jár/járt. Mindezek mellett az alvásra sem jut elég ideje, beéri napi négy-öt órával, hiszen gyakran már hajnalban munkába indul.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb