Szegedi Arcok

Félpályás útlezárás, rendőri forgalomirányítás és a Táskás Ember – sűrű volt a délelőtt az algyői Tisza-hídon, ismét futásnak eredt a szegedi Forrest Gump (videóval)

Nem indult egyszerűen a délelőtt az algyői Tisza-hídon, hiszen a rendőri irányítás és a dilatációs javítási munkálatok mellett még a Táskás Ember is feltűnt. “Bátyjára vigyázzatok” – írta a HMVHLY Car Life nevű Facebook csoportba egy Matyi nevű felhasználó, aki egy videót is pöccintett arról, ahogy a Táskás Emberünk szapora léptekkel araszol le a hídról.

@szeged365

Fuss, Forrest! Visszatért a Táskás Ember… Forrás: HMVHLY Car Life.

♬ eredeti hang – Szeged365

A Magyar Közút szakemberei egyébként a dilatációs szerkezetet javítják éppen, ezért félpályás útlezárást rendeltek el a helyszínen és a forgalmat is a rendőrök irányítják. Ami a táskás Forrest Gumpot illeti, már többször is írtunk róla. Ahogy mindig, úgy most is csak úgy szaladt valahová.

Tavaly nyáron indult el egyébként a komment – és üzenetcunami egy 40-es, 50-es éveiben járó férfiról, aki nap mint nap aktatáskával a kezében sprintel a Szeged – Algyő – Hódmezővásárhely vonalon, az út mentén. A beszámolók többsége szerint az illető békés, bár volt egy hölgy, aki arról számolt be, hogy az akkoriban “Kergetőfantom” névvel is illetett fickó a nyomába eredt kocogás közben.

Korábbi cikkeink a témában:

Azt egyébként még ennyi idő után sem tudni, hogy a Táskás Ember milyen okból kifolyólag rója a köröket nap mint nap Szeged és Hódmezővásárhely között, viszont jó tanács: inkább lassíts, ha meglátod!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb