Szegedi Arcok

Az édesanya meghalt, a házukat el fogják árverezni – tragikus sorsú ambrózfalvi családnak gyűjt a PICK Szeged

Két gyermekével maradt egyedül egy amrózfalvi édesapa, akinek a felesége nemrég súlyos betegségben hunyt el. A három fősre zsugorodott család mély gyászban él, egyben nehéz anyagi helyzetbe került, miután a házuk törlesztő részleteit sem tudták már fizetni, azt el fogják árverezni. A PICK Szeged gyűjtésbe kezdett Burus Csabáék megsegítésére, mint szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben írták,

  • a klub hamarosan adományt ad át nekik, a szakmai stáb, a játékosok és a munkatársak közösen egy nagyobb összeget gyűjtöttek, bíznak benne, hogy ez segítség lesz számukra,
  • a rajongókat pedig arra kérik, hogy a CYEB-Budakalász, a HÉP-Cegléd és a Barcelona elleni meccs előtt személyesen is segítsenek, járuljanak hozzá, hogy a Burus család problémája megoldódjon.

“Az ember ilyenkor csak csendben van, kicsit megáll, gondolkodik, hogy az élet milyen kegyetlen és kemény”

– írták, hozzátéve, hogy a család nehéz anyagi helyzetbe került, nem tudták fizetni a házuk törlesztő részletét, így azt elárverezik. A tragédia hallatán a falu összefogott a Burus családért, így gyűjtésbe kezdtek, hogy találjanak egy új otthont. Erre minden esély megvan, de a családnak pénzre van szüksége.
 
“Mi egy nagy család vagyunk, így nem volt kérdés, hogy segítő kezet nyújtsunk Csabáéknak, ebben a helyzetben melléjük álljunk” – szögezte le a PICK Szeged, akik adományt adnak majd át nekik, a szakmai stáb, a játékosok és a munkatársak közösen egy nagyobb összeget gyűjtöttek, bíznak benne, hogy ez segítség lesz számukra.

A drukkerekhez címzett részt változtatás nélkül közöljük:
 
“Kedves HandballFamily!
 
Arra kérünk benneteket, hogy a CYEB-Budakalász, a HÉP-Cegléd és a Barcelona elleni meccs előtt Ti is segítsetek, járuljatok hozzá, hogy a Burus család problémája megoldódjon. A főbejárattal szemben találhattok majd egy adománygyűjtő ládát, ahová várjuk a felajánlásokat, amit majd a klub által összegyűjtött összeggel együtt személyesen adunk át a családnak. Bízunk benne, hogy ismét megmozdul a Mi kék családunk, mint az tette már oly sokszor.”

Fotó és forrás: Pick Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb