kiemeltMindenmás

Változóan napos-felhős idővel és maximum 26 fokkal kezdődik a hét Szegeden

A mai igazi kirándulóidő volt, napsütés és kellemes 22-27 fok várt ránk Szegeden. Hétfőn marad a 30 alatti hőmérséklet, változóan napos-felhős időjárás lesz jellemző a Napfény Városában. 

A hét első napjának hajnalán ködre és párás levegőre számíthatnak a korán kelők Szegeden, 12-18 fok körül alakul majd a hőmérséklet. A nap folyamán maximum 26 fokig kúszik majd a hőmérő higanyszála

ELŐ AZ ÁTMENETI KABÁTOKKAL

Főleg azoknak, akik korán indulnak munkába, már érdemes előszedni a gardrób mélyéről az átmeneti kabátokat és dzsekiket. Az ősz csípős reggelekkel, hűvös estékkel és napközben kellemesen meleg idővel köszöntött ránk, ez pedig holnap is érvényes lesz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint hétfőn még lehetnek erősen felhős körzetek, de a nap nagy részében napos időre van kilátás kevés fátyol- és gomolyfelhővel, számottevő csapadék nélkül. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legtöbb helyen kiderül az ég, de kisebb körzetekben felhős marad az idő. Záporok néhol északon, északkeleten, valamint nyugaton fordulhatnak elő. 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb