Mindenmás

Újra megtörténik: autó lángolt az M5-ös autópályán

Kigyulladt egy személyautó motortere az M5-ös autópálya 99-es kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől 11 óra után pár perccel. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat, jelenleg visszahűtik a járművet.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A fent leírt eset nem az első volt, az utóbbi hetekben-hónapokban gyakori jelenség volt az autótűz Szeged környékén.

  • Augusztus 6-án egy 3-as BMW (F30) égett porrá a szegedi és mórahalmi lejáró között, pont a mórahalmi terület táblánál, információink szerint az utasok még időben ki tudtak ugrálni a kocsiból, sőt, még a poggyászt is ki tudták menekíteni.
  • Csütörtök éjjel egy szegedi bevásárlóközpont parkolójában égett ki egy kocsi motortere,
  • de a legijesztőbb talán az volt, amikor a nyár közepén egy olyan autó gyulladt ki és égett le teljes egészében a Felső-Tisza parton, amelynek motorját még órákkal előtte állította le a tulajdonosa. Az eset szenvedő alanya egy BMW 523i volt, a tüzet valószínűleg egy elektronikai hiba okozhatta. A Szeged és környéke BMW Club a szegedi nyár egyik legkorrektebb gesztusaként gyűjtést indított a tulajdonos megsegítésére.

A három esetről írt cikkeink:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Fernald Belcampo scandal
'Fel a tetejéhez' gomb