Nem kategorizáltSzegedi Arcok

A Bárkában egy reggeli? Teszteld Te a Bárka legújabb reggeli étlapját, a számlát pedig mi álljuk!

Két hete jelent meg, és azóta elképesztően sokan megnéztétek a Bárkában készült vlogunkat, ahol beszélgetettem, sőt ebédeltem a Bárka tulajdonosával Bodó Attilával. Akkor még csak szó volt arról, hogy megújul a reggeli étlap, most viszont ez meg is történt. Mutatjuk az új ételeket, és azt is eláruljuk neked, hogy tudsz nyerni tőlünk egy kétszemélyes reggelit! 

Legutóbb nagyon egyszerűen annyit írtunk a helyről nektek, hogy: “Az ebéd nagyon finom volt, a felszolgálás elsőosztályú, a környezetről pedig csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni: az önkormányzat által felújított Móra-park gyönyörű, a Tisza-part varázslatos, és a szegedi belváros legnagyobb játszótere is a családok kedvenc helye lett. Itt található a Bárka, ahová ilyenkor a turisták is nagy számban ülnek be.” A hely azóta is gyönyörű, még több turista látogatja meg, és még elképesztőbbek a bulik. 

Reggelizni Szeged legszebb parkjánál? Na, mutasd az étlapot!

Mutatjuk. Néhány képpel meghozzuk a kedvetek, majd le is írjuk melyik étel miért került a Bárka reggeli étlapjára:

Ízletesre sült malacpofa, eperrel, zöld spárgával és kétféle saláta körettel, fetasajttal  tálalva, mandulával megszórva. 

Rendelés: https://tinyurl.com/mwhpkxzh

Pirított bacon, friss zöldségek, extra húspogácsa és a lágyan olvadó cheddar sajt, házi szósszal, fűszeres steakburgonyával. 

Rendelés: https://tinyurl.com/mwhpkxzh

 Spéci csevap rudak, kevert saláta, ajvár, fokhagymás majonéz, pita. 

Rendelés: https://tinyurl.com/mwhpkxzh

Bodó Attila tulajdonost a reggeli étlapról is megkérdeztük: “A reggeli étlap kialakításánál fontosnak tartottuk a magyar ételek hagyományőrzését is, ezért több olyan klasszikus fogást szerepeltetünk az étlapon, amik már bizonyítottan a vendégek kedvenceivé váltak. Az ételek összeállításánál, nem lehetett figyelmen kívül hagyni a modern brunchkultúra feltörekvését  sem, ezért a már meglévő menüt olyan nemzetközileg ismert reggelikkel bővítettük, mint a Croque Madame -és Monsieur, az Egg’s Benedict, vagy épp a hagyományos angol reggeli, aminek minden fontos elemét egyetlen bagelbe sűrítettük bele. Az ételek elkészítésén túl, nagy hangsúlyt fektetünk a prezentációra is, mert azt valljuk, hogy a jó étel nem csak a gyomrot telíti, de vizuálisan is laktat.” – árulta el Bodó Attila tulajdonos a Szeged365 olvasóinak.

Az elképesztően finom ételeket reggel fotóztuk nektek:

Ha nyerni szeretnél tőlünk egy kétszemélyes reggelit, akkor sasold a Szeged365 Facebook oldalát!  

A Bárka-ban készített legutóbbi vlogunkat is érdemes megnézned:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb