Blog

Szeged új ikonikus helye a Bárka! A szegedi éjszakából bizonyára már sokan ismerik a híd alatt kialakított exkluzív helyet, de mi most nappal ugrottunk be. Nézd meg legújabb vlogunkat a Bárkából!

Láttad már a szegedi éjszakában készült Bárka fotókat? Voltál már este a haverokkal, barátnőkkel itt? Természetesen este már mi is voltunk, de most nappal ugorottunk be a Bárkába, és ha már ott voltunk el is kaptuk egy gyors interjúra Bodó Attila tulajdonost. Elképesztő finomat ettünk, és azt is megtudtuk miért álmodta ide Attila ezt az exkluzív helyet!

Bodó Attilát sokan ismerik Szegeden: tele van energiával, mindig szervez, hol jótékonysági koncertet, hol sporteseményt, hol pedig egyetemi közösségi rendezvényeket. Legújabb álma a Bárka hely megnyitása volt, amit legyünk őszinték ügyesen meg is valósított. Hétvégente folyamatosan tele van a szegedi belváros új ékszerdoboza, nappal pedig fenséges reggelivel és/vagy ebéddel várnak. Mi most az utóbbit próbáltuk ki: ettünk, ittunk, közben pedig Bodó Attilával beszélgettünk a kezdetekről, jelenről és a jövőről.

Az ebéd nagyon finom volt, a felszolgálás esőosztályú, a környezetről pedig csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni: az önkormányzat által felújított Móra-park gyönyörű, a Tisza-part varázslatos, és a szegedi belváros legnagyobb játszótere is a családok kedvenc helye lett. Itt található a Bárka, ahol ilyenkor a turisták is nagy számban ülnek be. A vlogunk elején Kiss Balázs kolléga, még Fogas Ottóval a Móra Ferenc Múzeum igazgatójával is összefutott. Már több, mint 10.000 látogatónál jár a legújabb kiállításuk, erről egyébként itt írtunk:

A Tisza-part, a gyönyörűen felújított belváros és a Bárka idei nyári étlapja elképesztően komfortos kikapcsolódást nyújt. Nézd meg Te is mit ettünk, milyen gyönyörű a helyszín, és utána ne légy rest: látogass el nappal is a Bárkába a Belvárosi – híd alá!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: white berry runtz
'Fel a tetejéhez' gomb